Corstiaans glazeniers

Corstiaans glazeniers beoordelingen (44)

• Review door Ineke Cornelis, Warnsveld
    Beoordeeld op 18 mrt 2026

Glas-in-lood plaatsen, vervangen of repareren: 1 ruit; Reparatie

Via Werkspot kwamen we in contact met Coen. We hadden gelijk de juiste info en een helder plan. Coen heeft bij ons bestaand glas-in-lood gerestaureerd en in isolatieglas gezet, en het ziet er echt prachtig uit. Had niet beter gekund! Tevens is Coen gewoon een prettig persoon die echt wil meedenken met de klant. We raden hem 100% aan!
  • Review door Marije, Arnhem
    Beoordeeld op 9 feb 2026

Glas zetten of vervangen: 2 ruiten

Vriendelijke en kundige man. Komt afspraken na en kon op redelijk korte termijn al aan de slag. Geleverde werk is heel goed, 2 ramen vervangen en die zien er keurig uit. Volgende keer bellen we hem weer 👍.
  • Review door Thanh, Nijmegen
    Beoordeeld op 1 jan 2026

Glas zetten of vervangen: 1 ruit

Wij zijn tevreden over het werk van Coen Corstiaans, van het begin tot het einde van de montage. Heel professioneel. Bij zijn eerste bezoek hebben we onze wensen en voorkeuren besproken. Hij legde eerlijk uit hoe het eruit zou zien, wat nodig was en wat niet, uit zijn standpunt. Op de dag van de montage bleek dat hij meer tijd moest besteden dan eerder was ingeschat, maar hij rekende geen extra kosten aan. Hij geeft 6 jaar garantie op de ruiten tegen lekkage, ongeacht hoe wij de factuur zouden betalen. Ook heeft hij ons geïnformeerd over de mogelijkheden om subsidie aan te vragen. De manier waarop hij zijn werk heeft uitgevoerd, geeft ons veel vertrouwen. Coen Corstiaans, dank u wel!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Velp
    Beoordeeld op 26 sep 2025

Glas zetten of vervangen: 1 ruit

Ruit in deur vervangen, resultaat echt als verwacht.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zevenaar
    Beoordeeld op 4 jan 2024

Glas zetten: 1 ruit vervangen want kapot.

• Review door Arjan , Arnhem
    Beoordeeld op 14 jan 2023

Glas zetten: 1 ruit

• Review door Werkspot-gebruiker uit Arnhem
    Beoordeeld op 9 nov 2021

Glas zetten: 11 ruiten

Coen heeft de klus echt heel netjes uitgevoerd. Ook een fijne partij om mee samen te werken, aanrader!
  • Review door Alisa, Arnhem
    Beoordeeld op 16 mei 2021