Cluster Bouw

Cluster Bouw beoordelingen (15)

• Review door Murat
    Beoordeeld op 13 dec 2024

Elektrawerk

Kevin heeft bij ons een lamp opgehangen en daarnaast wat elektrawerk verricht. Kevin is een man die zijn afspraken op tijd nakomt. Hij kan snel en secuur werken, denkt met je mee en communiceert superfijn. Voor een volgende klus zal ik Kevin zeker weer vragen.
    (Bewerkt op 16 dec 2024)
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Apeldoorn
    Beoordeeld op 1 dec 2024

Object ophangen: 1 object

Kevin is vriendelijk en weet zich als vakman te onderscheiden van de rest. Komt op tijd, levert goed en secuur werk en adviseert bij te maken keuzes, zonder het zelf al voor de klant in te willen vullen. Wij zijn echt heel erg tevreden en gaan zeker bij Kevin terugkomen voor een volgende klus. Bijkomend voordeel is dat Kevin ook nog verstand heeft van ICT, dat is altijd mooi meegenomen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Apeldoorn
    Beoordeeld op 19 jan 2023

Dakraam of dakkapel repareren: 1 object; Lekkage

Afspraak was lekker snel geregeld. Kevin heeft me zeer vriendelijk uitgelegd dat en vooral ook hoe we het snel zelf konden uitvoeren, daarmee veel geld besparend. Ook nog een tip over hoe we een ander klusje waar ik even naar vroeg, ook heel gemakkelijk zelf, en dus kostenbesparend, konden doen. Weer wat geleerd en heel blij.

Beste Rick, Bedankt voor de review! We zijn erg blij om te horen dat u tevreden bent met de uitvoering van uw klus. Wij doen altijd ons best om de verwachtingen te overtreffen, en het is geweldig om te lezen dat onze inzet gewaardeerd wordt. We hopen in de toekomst weer voor u aan de slag te mogen! Als u nog meer klussen heeft, staan we voor u klaar. Met vriendelijke groet, Kevin Clusterbouw

Reactie geplaatst 1 dec 2024
  • Review door Esther, Apeldoorn
    Beoordeeld op 1 okt 2022

Zonwering: 1 scherm; Installeren

De klus was het plaatsen van een uitvalscherm op de 1e etage. Ben heel tevreden hierover. Maakt goede afspraken en komt ze na. Professioneel uitgevoerd.
  • Review door Jasper, Apeldoorn
    Beoordeeld op 17 aug 2022

Bad meubel vervangen inclusief kranen

Ik geef zelden een 10 omdat ik ben van mening ben dat er altijd wat te verbeteren valt, maar voor Kevin maak ik graag een uitzondering omdat hij er echt alles aan doet om je blij te maken en perfect werk af te leveren. Kevin is zeer breed inzetbaar, denkt met je mee, is proactief en flexibel. Een echte topper die alleen maar duurder is omdat je teveel klussen gaat uitbesteden i.p.v. deze zelf te op te pakken omdat het zo goed bevalt :-)
  • Review door Fam, Apeldoorn
    Beoordeeld op 23 jul 2022

Lekkage: Weet ik niet

Superfijn dat hij zo snel tijd kon maken voor een betrekkelijk kleine klus! Veel goede adviezen gekregen ! Erg tevreden !
  • Review door Edwin, Apeldoorn
    Beoordeeld op 23 jun 2022

Betonnen stoepje bij de voordeur maken; Vloeren, Tegel...

Kevin denkt mee en komt met goede ideeën, hierdoor wordt het eindresultaat nog beter. De klus is met een mooi eindresultaat opgeleverd. Hij maakt tot slot en duidelijke offerte.
  • Review door Paul, Apeldoorn
    Beoordeeld op 27 apr 2022

Koof plaatsen: 1 kamer; Installeren

Zeer tevreden over deze ALLESKUNNER! Kevin kort na het contact via werkspot leren kennen. Wij wilden onze tv wegwerken in de muur middels een cinewall. Kevin kwam met een simpele maar duidelijke tekening en offerte. Gekozen voor dit bedrijf en binnen 2 weken ging Kevin aan het werk. De stukadoor moet nog komen, maar wij zijn nu al tevreden met het resultaat!!
  • Review door Rudolf, Apeldoorn
    Beoordeeld op 27 apr 2022

Meubels monteren: 1 meubel; Kasten, Boekenkast

Wij hebben de eigenaar Kevin gevraagd om over de volledige breedte van onze woning een kastenwand te maken. Clusterbouw gaf mij het advies om met een Ikea-kast de basis te zetten en deze aan te passen. Dit zou financieel voordelig zijn. Via ikea hebben wij in overleg met Kevin de kastenwand besteld. Kevin heeft de wand geplaatst, nieuwe deuren ontworpen en geïnstalleerd. Wij zijn super tevreden met het eindresultaat, en hadden niet verwacht dat er met zulke relatief kleine aanpassingen, zulke mooie oplossingen geboden konden worden. De aansluitingen zijn naadloos, alle deuren softclose! Er werd zelfs met ons meegedacht over het toevoegen van verlichting! Al met al, super tevreden met het resultaat! Duidelijke tekening vooraf met prijsopgave en kijk wat een plaatje! Groetjes Rudolf
  • Review door Buildbynerds
    Beoordeeld op 29 jan 2022

Verschillende klusjes

Gewoon geweldig! zeer vakkundig. Hij heeft voor ons meerdere klussen uitgevoerd en we blijven hem zeker inhuren.
    (Bewerkt op 31 jan 2022)