Burggraaf aannemingsbedrijf
Burggraaf aannemingsbedrijf
Beoordeling: 4.9 van 54.9570 reviews

Alle reviews (70)

 • Anoniem, Landsmeer
  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 21 okt 2023
  Garage: 21 m²; Carport maken
  Snel gereageerd en ook op mijn verzoek snel een offerte gemaakt. Super service.
 • Family Vukovic
  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 26 sep 2023

  Full plumbing, tiling and installation of a bathroom and toilet in a newly built house

  Skilled, honest, cooperative, hardworking. Jan knows a lot, done a lot for us so far and we plan more work with him and his team - the parking lot, the garden and the fences.
 • Michiel van Aken
  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 26 sep 2023

  Airco installatie

  En toen...werd het plotseling erg warm in NL. Je belt voor verkoeling. In deze drukke tijd werd een gaatje gevonden en werd er bij ons door de fa Burggraaf een staaltje installatie werk afgeleverd. Echt hé
 • Michiel van Aken
  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 26 sep 2023

  Zonnenpanelen installeren

  Geheel conform afspraak zijn wij de trotse eigenaren geworden van 12 zonnepanelen. De installatie vond plaats terwijl het weer niet mee zat. Op geweldige wijze heeft de fa Burggraaf haar werk geleverd. Echt trots op zijn team!
 • Jerry van Aken
  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 21 mei 2023

  Complete renovatie badkamer en toilet begane grond.

  Ons 1e contact met Jan Burggraaf ivm aanvraag offerte verliep zeer prettig. De gehele renovatie verliep vervolgens conform planning en afspraken met zeer vriendelijk en erg netjes werkend personeel. Wij zijn dan ook reuze tevreden met onze nieuwe badkamer en toilet, dus absoluut deze 5 ☆☆ waard!!!
  (Bewerkt op 22 mei 2023)
 • Anoniem, Amsterdam
  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 4 nov 2020
  Garage verbouwen tot woonstudio: pui, badkamer,keuken, vloerverwarming
  Jan heeft onze garage tot hele mooie studio verbouwd, waarin ook een badkamer, keuken, grote schuifpui, houtlook tegelvloer met vloerverwarming. Soms was er iets wat niet direct goed was, maar dan werd het snel opgelost. Jan dacht altijd mee en we hadden een goede communicatie. Er werd netjes gewerkt. We zouden een volgende klus graag weer aan hem uitbesteden.
 • kris, Amstelveen
  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 3 apr 2020
  Schilderwerk buiten: Deuren, Betonnen draagbalk; 1 deur; 1 kozijn
  We zijn zeer tevreden over het schilderwerk van Philip. Tot in de puntjes afgewerkt,heel secuur gewerkt. Zelfs een extra wandje geschilderd omdat er nog wat verf over was. Alles zit weer strak in de lak. Kortom top gedaan! En daarbij ook nog een aardig persoon.
 • Kris de Vries
  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 29 mrt 2020

  Schilderswerkzaamheden

  (Bewerkt op 30 mrt 2020)
 • Marion, Ouderkerk aan de Amstel
  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 26 feb 2020
  Binnenschilderwerk: 15 m2 wanden; 4 m2 plafonds; 1 deur; 2 trappen
  We zijn zeer tevreden over het werk dat Philippe, de schilder heeft afgeleverd. Niet alleen ziet het schilderwerk er piekfijn uit, we zijn ook heel tevreden over de netheid waarmee hij heeft gewerkt. Dit hebben wij niet eerder meegemaakt!
 • Marlou, Naarden
  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 21 feb 2020
  Kleine verbouwing (oa. radiatoren,stucwerk,deur verplaatsen)
  Jan en zijn mannen hebben super goed werk geleverd bij de gehele verbouwing van onze nieuwe woning. Vanaf onze kennismaking liep de communicatie vlot en dacht Jan met ons mee. Hij heeft de hele klus op zich genomen: De plafonds op de bovenverdieping, het doorbreken van een aantal tussenwanden, elektra, het aanleggen van de nieuwe keukenaansluitingen, compleet geïsoleerde plafonds op de bovenverdieping, het strak stucen van de hele woning en nog veel meer. Met zijn harde werken, bekwaamheid, en positieve instelling heeft hij ons huis prachtig opgeleverd. Zelfs wanneer er tijdens de verbouwing onvoorziene zaken te voorschijn kwamen, kwam Jan altijd met een oplossing om alles vakkundig en binnen onze deadline te fixen. Jan, nogmaals ontzettend bedankt voor je inzet en kijken er naar uit om onze volgende klus met jullie op te pakken.