BS Bouwbedrijf

BS Bouwbedrijf beoordelingen (6)

• Review door Hellen, Amersfoort
    Beoordeeld op 28 jul 2024

Balkons: 1 balkon; Nieuwe bouwen, Bestaande renoveren

Ik ben ontzettend tevreden met het werk dat Bart (en team) heeft verricht. Hij heeft mijn balkon verlengd en mijn dakbedekking is vernieuwd, en ik kan niet genoeg benadrukken hoe super positief mijn ervaring is geweest. Vanaf het begin was de communicatie snel en duidelijk. De offerte die ik ontving was netjes en zonder verborgen kosten. Het werk werd snel en efficiënt uitgevoerd, met oog voor detail en kwaliteit. Wat ik vooral waardeerde, was dat hij altijd meedacht en vaak een stapje extra zette zonder dat ik daarom hoefde te vragen. Verder is Bart ook gewoon een hele aardig man! Kortom, ik kan deze aannemer van harte aanbevelen!
  • Review door Muriel de Groot, Almere
    Beoordeeld op 23 okt 2023

Dak of dakgoot repareren: Dakgoten; Timmerwerk dakgoot vervangen

Goed werk verricht. We zijn tevreden. Top. Hartstikke bedankt Bart.
  • Review door Rob Bandringa, Amsterdam
    Beoordeeld op 16 okt 2023

Huisrenovatie: Woonkamer / eetkamer

Bart is een vakman met oog voor detail. Hij werkt netjes, ruimt aan het eind van de dag alles op zodat je ‘s avonds niet in de rommel zit. Hij doet alles in overleg en staat open voor ideeën of suggesties van de klant. Onze klus verliep volgens planning en over het eindresultaat zijn we heel tevreden. (muur en kast slopen, plafonds en vloer aanhelen en plaatsen van een eikenhouten portaal). Volgende klus ook weer bij Bart!
  • Review door Colleen Casey, Hilversum
    Beoordeeld op 16 sep 2023

Huisrenovatie: Moveeterkast

Bart is The BEST! Came on his first day of vacation to help me out on locking a door. Will absolutely call him when he is back. Honest and reliable, I highly recommend!
    Beoordeeld op 29 aug 2023

Huisrenovatie: Vloerbalken vervangen kruipruimte

Uitstekend en snel geholpen! Eerlijke vakman met duidelijke communicatie.
    Beoordeeld op 29 jun 2023

Huisrenovatie: De gehele woning

Bart is een echte timmerman. Grote vakman en betrouwbaar. Zeker aan te raden.