Bright Bouw Renovatie

Bright Bouw Renovatie beoordelingen (13)

• Review door AB khaled, Zaltbommel
    Beoordeeld op 17 mei 2026
    Buitenschilderwerk: Deuren, Kozijnen; 1 deur; 11 kozijnen
    Wat een geweldige ervaring! Hij en zijn vrienden hebben mijn ramen en deur prachtig geschilderd. Vanaf het eerste contact waren ze professioneel, vriendelijk en zeer betrouwbaar. Ze werken met veel aandacht voor detail en laten alles netjes achter. Je ziet meteen dat ze passie hebben voor hun werk en kwaliteit leveren. Daarnaast werkt ze snel en efficiënt zonder te leveren op perfectie. Ik ben ontzettend tevreden en zal hem zeker opnieuw inhuren voor toekomstige schilderwerken. Als je op zoek bent naar een eerlijke, hardwerkende en mislukte schilder, dan kan ik hem van harte aanbevelen. Echt topwerk!

Bedankt voor uw beoordeling en mooie woorden. Wij doen ons best om ons werk zo goed mogelijk uit te voeren.

Reactie geplaatst 18 mei 2026
  • Review door J. Eimers , Rosmalen
    Beoordeeld op 11 apr 2026
    Buitenschilderwerk: Deuren, Kozijnen; 3 deuren; 14 kozijnen
    Zeer vriendelijke mannen. Goed werk afgeleverd in korte tijd.

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij waarderen uw vertrouwen en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Reactie geplaatst 12 apr 2026
  • Review door Gwenn, Den Bosch
    Beoordeeld op 28 mrt 2026
    Binnenschilderwerk: 100 m² wanden; 60 m² plafonds; 6 deuren; 6 raam...
    Professioneel, flexibel, vriendelijk. Klus duurde even (vertraging niet door deze heer), is mooi en netjes afgerond, meerwerk was geen probleem.

Bedankt voor uw mooie woorden en het vertrouwen! Fijn om te horen dat u tevreden bent met het eindresultaat. Uw woning is prachtig ontworpen — ik wens u veel mooie en gelukkige momenten in zo’n stijlvol huis.

Reactie geplaatst 28 mrt 2026
  • Review door A., Beneden-Leeuwen
    Beoordeeld op 25 feb 2026
    Binnenschilderwerk: Slaapkamer(s)
    Siyabent hielp ons uit de brand door op zeer korte termijn beschikbaar te zijn voor een schilderklus die we zelf wel konden uitvoeren, maar in verband met een strakke deadline besloten uit te besteden: het plamuren, schuren, voorstrijken en verven van de plafondplaten en schotten van de zolderverdieping. Erg fijn te weten dat er nog mensen bestaan die hun afspraken nakomen, op tijd komen en hard werken voor een prima prijs met een meer dan prima resultaat. Een aanrader!
    (Bewerkt op 26 feb 2026)

Hartelijk dank voor uw mooie review en het vertrouwen! Fijn om te horen dat u tevreden bent met het resultaat. Graag tot een volgende keer!

Reactie geplaatst 28 mrt 2026
  • Review door Hasan Sadi Hayat, Oost West en Middelbeers
    Beoordeeld op 18 feb 2026
    Binnenschilderwerk: 250 m² wanden; 100 m² plafonds; Hele huis
    One of the most exceptional services I have received. Siyabent is a highly professional painter. He is punctual and his work is meticulously clean and neat. He is extremely diligent in fulfilling his promises. I highly recommend him to anyone in need of painting services.

Thank you very much for your positive review and for the excellent rating. We sincerely appreciate your kind feedback and your trust in our services. Maintaining high standards of professionalism, punctuality, and workmanship is always our priority. It was a pleasure working with you, and we look forward to serving you again in the future.

Reactie geplaatst 19 feb 2026
  • Review door Juliet, Beuningen
    Beoordeeld op 26 jan 2026
    Binnenschilderwerk: 210 m² wanden; 4 deuren; 4 raamkozijnen; 2 trap...
    Wij zijn heel tevreden over de service van Bright Bouw Renovatie! Vriendelijke en duidelijke communicatie, snel gewerkt en fijne mensen in de omgang. Zeker aan te bevelen!

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij waarderen uw vertrouwen zeer en zijn verheugd dat u tevreden bent over onze service en uitvoering.

Reactie geplaatst 26 jan 2026
  • Review door Merijn van de Camp, Zaltbommel
    Beoordeeld op 10 jan 2026
    Binnenschilderwerk: 1 trap; Gang, Trapgang(en)
    Snel gestart, binnen een week klaar. Fijn contact en mooi resultaat!

Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij dat u tevreden bent over de snelheid, het contact en het eindresultaat.

Reactie geplaatst 10 jan 2026
    Beoordeeld op 25 nov 2025

Bedankt voor je beoordeling!

Reactie geplaatst 25 nov 2025
    Beoordeeld op 11 okt 2025
    Binnenschilderwerk: Buitenkant; 66 m² wanden; 7 raamkozijnen
    We zijn uitstekend geholpen door Siyabent. Hij was heel fijn en vriendelijk in het contact, reageerde altijd snel en heeft goed werk geleverd. We zijn erg tevreden!

Bedankt voor je beoordeling!

Reactie geplaatst 11 okt 2025
    Beoordeeld op 27 sep 2025
    Binnenschilderwerk: Slaapkamer(s), Gang, Trapgang(en); 20 m² wanden...
    Siyabent is niet alleen heel aardig, maar werkt ook super zorgvuldig! Is positief en denkt in oplossingen. Heeft energie en werkt hard. We zijn erg blij met het resultaat! Dank Siyabent!

Bedankt voor uw beoordeling en uw vriendelijke woorden. We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om ons te beoordelen.

Reactie geplaatst 27 sep 2025