Als je Werkspot gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid.

Bekijk alle vakmensen

BR Elektrotechniek

Beoordeling: 5 van 5559 reviews
Bekijk reviews
Gevestigd in Gouda
Kom in contact

Goed om te weten

 • Geverifieërd door Werkspot
 • Ingeschreven bij Kamer van Koophandel

Beroep

 • Elektricien

Bedrijfsomschrijving

KvK nummer - 719350290000

Wij bieden elektrotechniek in de breedste zin van het woord. De hoofdactiviteiten van BR Elektrotechniek zijn het adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden van elektrotechnische installaties voor particulieren en zakelijke opdrachtgevers. Al onze monteurs zijn volledig gediplomeerd en bezitten de VCA certificaten, zo garanderen wij ook de kennis, kwaliteit en veiligheid die u minimaal verwacht. Heeft u speciale wensen of eisen voor uw installatie, dan zoeken wij de technische oplossing die daar het beste bij past binnen het financiële plaatje. Wij hebben tal van projecten die we als referenties gerbuiken op onze website. Elke opdracht van kleine naar groot is een uitdaging die wij met onze vakkennis en creativiteit graag aangaan. Wij houden goed contact met de klant om de beste resultaten te behalen. Klantgerichtheid staat bij ons voorop.

Portfolio

Reviews (9)

 • Schakelaars of stopcontacten: 2 schakelaars; Installeren, Vervangen...
  raadt vakman aan
  Amsterdam
  Jelle Sjollema
 • Schakelaars of stopcontacten: 1 stopcontact; Repareren
  raadt vakman aan
  Zeer tevreden over dit bedrijf, professioneel communicatie was perfect . Monteur werk zeer vakkundig Zeker een aanrader.
  Gouda
  Patricia Patricia
 • Lichtpunten: Installeren, Repareren, Controleren
  raadt vakman aan
  De monteur was erg vriendelijk en heeft alle electra klussen netjes gedaan. Communicatie verliep vlot en soepel. Zeker aan te raden voor elk…
  Lees meer
  Amsterdam
Bekijk alle reviews