Bouw- en onderhoudsbedrijf Toonen

Bouw- en onderhoudsbedrijf Toonen beoordelingen (5)

• Review door Machteld, Uddel
    Beoordeeld op 17 aug 2012

Verhogen plafond BG/ vloer 1e etage

Vakkundige man die moeite heeft met planning. Werk ziet er mooi uit. Vriendelijk persoon.
  • Review door J.E., Veenendaal
    Beoordeeld op 20 mei 2012

Complete vloer verwijderen incl balkenlaag en vervangen door een ge...

Keurig bedrijf, alles volgens afspraak uitgevoerd, ook voor extra werkzaamheden wordt niet de hoofdprijs berekend, maar marktconform. Zeker aan te bevelen.
    Beoordeeld op 7 mei 2012

Houten begane grondvloer vervangen

We hadden al enkele aannemers een offerte laten maken voor het vervangen van onze begane grond vloer maar dit bedrijf is echt iedereen aan te bevelen. Vanaf het begin denkt hij mee met de klus en daardoor kan hij een scherpe prijs neerleggen. In overleg kon hij heel snel beginnen wat voor ons een groot voordeel was. De heren zijn gewend dat ze in andermans huis werken waardoor ze netjes werken en de troep ook goed opruimen. Ze behandelen je huis zoals zij hun eigen huis ook zouden behandelen. Daarbij zijn het aardige en gezellige heren die goed werk verrichten. Zeer tevreden!
  • Review door Richard, Vleuten
    Beoordeeld op 13 apr 2012

Aanbouw woning en volledige afwerking

We hebben in eerste instantie voor Aart-jan Toonen gekozen om zijn rustige karakter dat wij als prettig hebben ervaren. Hij kwam niet binnen in een strak pak en een slideshow presentatie. Je weet direct met wie je te maken hebt, omdat Aart-jan ook zelf het werk verricht samen met een collega. Tijdens de werkzaamheden was er genoeg ruimte voor overleg. Het zijn prettige mensen om over de vloer te hebben wat niet onbelangrijk tijdens een verbouwing.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Weurt
    Beoordeeld op 3 aug 2009

Slopen betonnen balkon

Het is altijd afwachten met wie je in zee gaat maar dit bedrijf is echt iedereen aan te bevelen. Er is meegedacht vanaf het eerste contact tot aan het einde. Het is allemaal netjes afgewerkt en heeft zelfs geleidt tot het uitvoeren van een volledige aan- en uitbouw van onze woning. Petje af voor de heren van dit bedrijf !
    (Bewerkt op 20 feb 2012)

Dag Rob bedankt voor de mooie referentie

Reactie geplaatst 20 feb 2012