Bouw-ABC

Bouw-ABC beoordelingen (8)

• Review door Robbie, Waalre
    Beoordeeld op 21 jul 2017
    Buiten kozijn (tuindeuren) plaatsen in een achtergevel
    Zeer goed. Het bedrijf heeft veel ervaring in renovatiewerk en zijn gewend om in een bewoonde omgeving te werken. Ik ben zeer te spreken over de kwaliteit van het geleverde werk. Vanavond wordt de laatste hand gelegd en is het werk gereed. ABC heeft er een relatie bij. Ik wil het Team van werkspot dan ook bedanken voor het in contact brengen met Bouw-ABC.
  • Review door Sylvie, Budel-Dorplein
    Beoordeeld op 20 jun 2016
    Werkkamer 10m2 afwerken
    Op zich een hele goede ervaring met de drie heren van ABC Bouwtieam. Ze werken met perfectionisme en denken echt mee met en aan oplossingen. Wel nam het werk meer tijd dan ingepland en vond ik de achterwand van de pantry niet naar mijn zin maar hier hebben we vrij snel een oplossing voor gevonden d.m.v. een verrekening van de kosten hiervoor en een andere oplossing via een ander bedrijf. Er werd tevens tijdens de werkzaamheden een lekkage elders veroorzaakt die uiteindelijk netjes en zonder tegenzin is opgelost met de verzekering. De laatste kleine puntjes op de i namen echter wat langer in beslag omdat de heren alweer door moesten naar de volgende klus en daar miste ik een beetje de nazorg en communicatie. Daar zit wellicht nog wat verbetering in maar w.b het werk wat de heren geleverd hebben ben ik dik tevreden. Ik heb hen ook al ingehuurd voor de volgende klus. Al met al een zeer professioneel team wat prima werk levert!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Eindhoven
    Beoordeeld op 10 jun 2016
    Aansluiten 1 radiator 1,2 meter. CV aan- en af voer 50 cm verwijderd
    Top resultaat. Bouw ABC reageerde snel. Binnen een week stond Piet voor de deur om de radiator aan te sluiten. Aan het einde nam hij zelfs mijn stofzuiger ter handen om alles netjes achter te laten. Petje af voor Bouw ABC
  • Review door Kevin, Eindhoven
    Beoordeeld op 3 jun 2016
    Vervangen radiator door een ander model
    In eerste instantie zou Bouw-ABC de opdracht uitvoeren incl. levering van een radiator. Ik kon zelf echter ook ervoor kiezen om zelf een product aan te schaffen welke zij dan zouden plaatsen. De opdracht is uiteindelijk uitgevoerd op basis van regie. Het komen tot een uitvoerdatum was wat problematisch, maar dit was deels vanuit onmacht. Er is goed meegedacht over de keuze van de radiator en het plaatsen daarvan. Tussentijds mailcontact ging prima. Pieter is een goede vakman die ook de wensen van de klant respecteert en niet zomaar wat doet.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Veldhoven
    Beoordeeld op 26 mei 2016
    CV hoofdleidingen herstellen (verbogen aan vloer, heen+retour)
    Klus prima geklaard - snelle reaktie, prettige communicatie, uitgevoerd volgens afspraak, eerlijke prijs. Hou ik in gedachten voor toekomstige klussen.
  • Review door Klant van Bouw-ABC
    Beoordeeld op 6 nov 2015

Het compleet indelen van een zolderverdieping voor het realiseren van een slaapkamer en fitnessruimte. wanden plaatsen, gipsplaten aanbrengen, stucwerk wanden en plafonds, interieurtimmerwerk.

Erg positief! Na een probleem met een andere aannemer kon ons bouwproject niet doorgaan. Gezien de komst van een dochter was dit voor ons een stressvolle periode. Na contact met Bouw-ABC hebben zij creatief meegedacht om alsnog onze plannen te kunnen realiseren. En dat is op een prettige, professionele wijze gebeurd!
  • Review door Familie De Valk (Anton en Sandy)
    Beoordeeld op 14 okt 2015

Uitbreiding en interne verbouwing woonhuis. Het ontwerp en aanvraag bouwvergunning werd door Sengers projectmanagement verzorgd. De complete verbouwing inclusief technische installatie werd gedaan door Bouw-ABC. Van ruwbouw tot de complete afwerking. Hierbij ook de keuken en de badkamer aangepakt.

We hadden grootse plannen. We wilden zowel een aanbouw als een verbouw doen. Daarom hebben wij Bouw-ABC ingeschakeld om zijn advisering; hij heeft ons verwezen naar Sengers Projectmanagement voor het traject van de bouwvergunningen en de bouwtekeningen. Wij werden hierin vakkundig begeleid wat wel en niet mogelijk was. Verder heeft Bouw-ABC het hele gebeuren gecoördineerd, zodat alles in een vloeiende lijn kon verlopen. PB Services werd op tijd ingeschakeld om zijn expertise aangaande het loodgieterwerk. In één woord: TOP! Het was een groot project, daarom hebben wij in overleg in diverse fases gehakt. Bedankt BouwTeam-ABC! Zonder jullie hebben wij niet ons droomhuis kunnen verwezenlijken. Groetjes, Anton en Sandy
  • Review door Paul, Eindhoven
    Beoordeeld op 5 okt 2015
    Hangend toilet en fonteintje plaatsen
    Opdracht netjes uitgevoerd en ook wat extra werkzaamheden (gasleiding) gedaan. Bij een vraag ook zonder problemen weer langsgekomen. Prima gedaan!