Borg Loodgieters & Onderhoudsbedrijf

Borg Loodgieters & Onderhoudsbedrijf beoordelingen (10)

• Review door Laurens, Rotterdam
    Beoordeeld op 6 okt 2021
    Radiatior verwijderen: 1 radiator (stadsverwarming)
    Jeffrey en zijn collega hebben de radiator goed verwijderd en hielden het ook nog eens erg schoon. Op verzoek namen ze de radiator ook mee en de prijs was ook binnen de afgesproken grenzen.
  • Review door Rene, Schiedam
    Beoordeeld op 9 sep 2021
    Lekkage: Kapotte kraan
    Wij hadden een urgent probleem met een niet sluitende kraan. Dhr Borg heeft het probleem snel op kunnen lossen. de flexibiliteit en reactietijd waren super. probleem met de lekkage kundig opgelost, onderdelen had hij gewoon bij zich. wij waren er erg blij mee.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zoetermeer
    Beoordeeld op 9 aug 2021
    Dakgoot: 4 m; Repareren
    werk was snel en doelmatig uitgevoerd
  • Review door Marco Soetens
    Beoordeeld op 13 apr 2021

80 vierkante meter dak vervangen 40 vierkante meter dak geïsoleerd 60 strekkende meters zinkwerk vervangen Lood vervangen

Jeffrey Borg heeft een complete en scherpe offerte opgesteld voor de werkzaamheden aan ons huis. Met zijn team heeft hij het werk volgens planning en keurig uitgevoerd. Waar onverhoopt nog wat verrassingen aan het licht kwamen (oud huis) kwam hij met goede voorstellen. De daken zien er weer strak uit en niet onbelangrijk: waterdicht en goed geïsoleerd! We zijn erg tevreden over de professionele, vriendelijke opstelling van Jeffrey en zijn team en de geklaarde klus.
    (Bewerkt op 14 apr 2021)
  • Review door Paulien, Noordwijk
    Beoordeeld op 16 mrt 2021
    Dakgoot: 12 m; Installeren, Vervangen, Verwijderen
    Een echte vakman en zorgt dat alles snel en netjes gebeurt. Raad hem zeker aan. Hij vraagt een nette prijs voor zijn werk. Hij Denkt ook gelijk mee naar oplossingen en is niet de persoon die onnodig je portomonee leeg trekt.
  • Review door Klant van Borg Loodgieters & Onderhoudsbedrijf
    Beoordeeld op 10 mrt 2021

Dakbedekking

Bij ons heel het dak vervangen, keurige man, houdt zich aan afspraken, normale prijs.
  • Review door janneke, Leiden
    Beoordeeld op 20 nov 2020
    Waterleiding en riolering: janneke veltman; Leidingen of afvoer
    Jeffrey Borg kwam direct om te zien wat de moeilijke klus inhield en een paar dagen later heeft hij prima de klus geklaard binnen een uur had hij de kraan en de watermeter vrij uit het cement wat jaren geleden in de put gestroomd was. Zonder lekkage. Hoera!
  • Review door Janneke Veltman
    Beoordeeld op 13 nov 2020

Uithakken watermeter

Jeffrey Borg reageerde meteen op mijn verzoek via werkspot. Hij kwam een paar dagen later al de stand van zaken opnemen en we maakten direct een afspraak voor diezelfde week. De klus was spannend omdat er van alles mis kon gaan maar Jeffrey heeft het heel goed opgelost en was bovendien snel klaar. Ik ben superblij! dank je wel.
    (Bewerkt op 16 nov 2020)