Berendse Bouw

Berendse Bouw beoordelingen (22)

• Review door Jeroen, Nijkerk
    Beoordeeld op 6 jan 2020
    Vliering bouwen: 3 m2
    Eddy Berendse heeft bij ons een vliering in de zolder nok gemaakt. Dit is volgens afspraak en binnen de tijd naar volle tevredenheid uitgevoerd.
  • Review door bernard, Nijkerk
    Beoordeeld op 28 feb 2019
    Schuurdeur op maat herstellen
    Vakman komt zijn afspraak na, was zeer op tijd. Na de klus bekeken te hebben wist hij precies hoe te werk te gaan. Verliep allemaal prima. Er werd mee gedacht aan oplossingen, en aan mogelijke toekomstige problemen. Deze in principe in de kiem gesmoord. Ook het gronden na het zaag en schuurwerk werd gedaan. Wat zal ik verder noemen : gewoon TOP! Ik weet deze man te vinden voor verdere klussen in en uit buiten het huis, een aanrader!
  • Review door Frans, Nijkerk
    Beoordeeld op 26 jun 2017
    Binnendeuren afhangen
    Prima werk afgeleverd, alles daarna netjes opgeruimd. Ik heb gelijk afspraken gemaakt voor een volgende klus
  • Review door Henk, Nijkerk
    Beoordeeld op 27 okt 2016
    Plaatsen van koof om keuken
    Super tevreden over Berendse Bouw. Eddy heeft veel klussen gedaan bij ons en we zijn overal heel blij mee. Hij werkt heel hard, precies en netjes. Fijn dat hij zoveel kan. Raden hem bij iedereen aan. In de foto's is te zien wat hij bij ons huis gemaakt heeft. Hij heeft ook van een kale zolder een prachtige zolder gemaakt met 3 kamers (moeilijk op de foto te zetten).
  • Review door Jose, Nijkerk
    Beoordeeld op 13 apr 2016
    5 binnendeuren inkorten
    We hebben al aardig wat vakmensen over de vloer gehad via werkspot, maar nog nooit zo'n goede vakman. En nog super aardig en netjes ook. De klus betrof het inkorten van 5 deuren. De prijs was zeer redelijk. Helaas bleek tijdens het inkorten dat enkele deuren niet goed pasten. Een deur was zelfs te breed geworden voor het kozijn. De deuren werden keurig op maat gemaakt. En super netjes! Uiteindelijk duurde de klus dus een stuk langer. Er werden echter geen extra kosten in rekening gebracht. We zijn super blij met het resultaat. De volgende klus ligt alweer te wachten!
  • Review door Fam. Meijer
    Beoordeeld op 17 mei 2015

Zolder verbouwing in Ermelo, maken van een slaapkamer op zolder. Timmerwerk bestaand uit: • Plaatsen van scheidingsmuren voor het realiseren van de slaapkamer, (houten regelwerk geïsoleerd met rockwool en bekleed met gipsplaten) • Verlaagd gipsplafond in de overloop, • plaatsen/aanpassen stalenkozijnen met luxe skantrae deuren. • divers klein 'af' timmeren. • (stucwerk en electra werkzaamheden door derden)

Vriendelijke en deskundig. De offerte is keurig op tijd en voldoende gespecificeerd. Wat er is opgenomen staat ook vermeld. Tijdens uitvoering kom je dan ook niet voor verassingen te staan. Klus is conform afspraak opgeleverd. Meedenken is ook een sterk punt. Service verlenen hoort bij Berendse Bouw.
  • Review door martin, Nijkerk
    Beoordeeld op 15 mei 2015
    Bankirai planken diagonaal op balkon plaatsen
    Wat een fantastische service. Zelden kom je zo'n goed bedrijf tegen !! Eddy (eigenaar) werkt alleen maar met A kwaliteit hout en kan bijna alles. Niet twijfelen mensen, huur deze man in !!!
  • Review door Fam. Koelewijn
    Beoordeeld op 10 sep 2014

Het ontwerpen en realiseren van een puntdak op een stenen berging, tevens het doorzetten van het nieuwe puntdak voor het realiseren van een veranda. Project bestaand uit: • Betonnen funderingspoer met natuurstenen neut, • Houten draagconstructie eikenhout, • Houten draagconstructie kap vurenhout, • Erfafscheiding Douglas hout, • Dakpannen OVH blauw gesmoord,

Voor de verbouwing van onze schuur en veranda hebben diverse gesprekken plaats gehad. Er werd goed geluisterd naar onze wensen. Ook werd goed meegedacht en advies gegeven. De werkzaamheden zijn boven onze verwachting uitgevoerd. Er is erg veel zorg besteed aan de werkzaamheden, tot in de kleinste puntjes. Zelf hebben we zorg gedragen voor de sokkel, eikenhouten balken en led verlichting. Deze kosten zijn niet in de prijs meegenomen. Wij kunnen iedereen Berendse Bouw voor de 100% aanbevelen.
  • Review door Arno, Hooglanderveen
    Beoordeeld op 24 jun 2014
    Creëren van slaapkamer op zolder.
    Zeer tevreden met het eindresultaat!! Vakkundig en netjes werk.