Bakx Projecten
Bakx Projecten
Beoordeling: 4.7 van 54.7510 reviews

Alle reviews (10)

 • Quinten, Roosendaal

  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 5 apr 2017
  Advies en aanleggen nieuw grasveld en terras
  We zijn erg tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden. Martijn denkt goed mee en doet niet moeilijk. Met zijn kleine graafmachine heeft hij een grote stronk verwijderd, verder een nieuw terras en pad aangelegd en een nieuw grasveld. Zeker aan te bevelen!
 • Alex, Roosendaal

  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 20 mrt 2017
  Opnieuw bestraten looppad
  Kende Martijn al van een eerdere tuin/straatwerk klus 2 jaar geleden. Ook nu weer de klus snel en vakkundig uitgevoerd. Martijn komt gemaakte afspraken na en doet niet moeilijk. Ik beveel Bakx projecten van harte aan en zal in de toekomst opnieuw gebruik maken van zijn diensten wanneer zich een project voor doet.
 • Mevr, Roosendaal

  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 7 sep 2016
  Stratenmaker gezocht, 60 m2 straatwerk Cobblestones
  Martijn is een goede grondwerker/stratenmaker die hier het grond- en straatwerk netjes heeft uitgevoerd. Door zijn goede materieel, zoals een minigraver en total station, werd de klus precies en snel gedaan. Ook de samenwerking met hem is goed bevallen. Je kan met hem goed overleggen en hij denkt mee bij het oplossen van problemen. Kortom: een aanrader!
 • Koos, Oud-Vossemeer

  Beoordeling: 4 van 5
  Beoordeeld op 26 feb 2016
  Coniferen weghalen
  Een hele correcte jongeman die doet wat hij belooft. Werkt snel en hard en zorg dat alles keurig is opgeruimd bij vertrek. Opdracht geheel naar wens uitgevoerd. Geen lange wachttijd en prima overleg. Martijn bedankt!
 • H, Breda

  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 20 dec 2015
  Gat graven in komvorm en trampoline plaatsen
  Ik zou deze vakman zeker aanraden! Is erg punctueel en communiceert zeer prettig. Werkzaamheden had hij echt vlot klaar en volgens verwachting. Hij is ver binnen budget gebleven. Echt vakmanschap en had alle professionele materialen bij zich.
 • Rogier, Bosschenhoofd

  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 6 aug 2015
  Zwembad uitgraven (120 diep)
  Mijn ervaring binnen werksport is dat reviews (goed of slecht) belangrijk zijn. Daar vertrouw ik op, daarom schrijf ik nu ook maar een revieuw. Martijn heeft voor mij een zwembad gegraven en alles binnen de gestelde tijd gedaan. Daarnaast nog even wat kleine klusjes meegepakt. Ontzettend tevreden over zijn werkhouding en kwaliteit. Zorgt er gewoon voor dat je als klant tevreden achterblijft, eerder gaat hij niet weg. Prijs kwaliteit is zeker goed. Aanrader dus.
 • John, Roosendaal

  Beoordeling: 4 van 5
  Beoordeeld op 1 dec 2014
  Tuin vervangen door bestrating en hekwerk
  Als goed ervaren, prima mensen, ondanks de volle agenda uiteindelijk met aangepaste opleverdatum met uitstekend resultaat opgeleverd.
 • Kees, Breda

  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 8 okt 2014
  Rijtje coniferen verwijderen en afvoeren
  Martijn Bakx is een jonge ondernemer die deze klus geheel volgens afspraak heeft uitgevoerd. Hij heeft de tuin na afloop weer bezemschoon afgeleverd, waardoor de nieuwe schutting enige dagen later probleemloos geplaatst kon worden. Martijn is een aardige vent die meedenkt en plezierig in de omgang is. Voor genoemde prijs heeft hij 10 meter coniferen van 3 m hoogte verwijderd en eveneens een grote wilg met stronk en al uitgenomen en alles afgevoerd. Kortom, ik wil Bakx Projecten van harte aanbevelen voor tuinklussen.
 • JPJM, Roosendaal

  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 7 sep 2014
  stratenmaker gezocht
  Vakman die van aanpakken weet. Heeft voortuin compleet opgeschoond en alles keurig afgevoerd. Heeft straatwerk conform prijsafspraak uitgevoerd
 • Olivier, Wouw

  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 19 jun 2014
  bestraten van voortuin
  Opdracht is zeer goed uitgevoerd en ontzettend netjes afgewerkt. Voor ons was het zeer positief dat hij op korte termijn al kon beginnen. Er is goed meegedacht om tot het beste resultaat voor onze voortuin te komen. We zijn heel blij met het resultaat en kunnen Bakx Projecten zeker aanbevelen!