Sevak, VenloBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 4 apr 2025Vinyl / Linoleum / PVC vloer leggen: 43 m²; Click PVCPrima mensen! Zijn altijd op tijd. Leveren prima werk. Werk snel en heel keurig!
Werkspot-gebruiker uit Budel-SchootBeoordeling: 4 van 5Beoordeeld op 27 mrt 2025Laminaat leggen: 50 m²; Woonkamer
Ricardo, IttervoortBeoordeling: 4 van 5Beoordeeld op 10 mrt 2025Vinyl / Linoleum / PVC vloer leggen: 90 m²; Click PVCVloer is netjes gelegd, Afwerking moest achteraf gecorrigeerd worden ivm wat fouten. Communicatief kon het beter, werk is wel netjes
Werkspot-gebruiker uit HorstBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 20 feb 2025Vinyl / Linoleum / PVC vloer leggen: 55 m²; Verlijmde PVC(Bewerkt op 6 mrt 2025)
Barbara, HelmondBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 1 mrt 2025Vinyl / Linoleum / PVC vloer leggen: 85 m²; Click PVCWerken heel erg netjes en komen hun afspraken altijd na!
Taies, HilvarenbeekBeoordeling: 4 van 5Beoordeeld op 22 jan 2025Vinyl / Linoleum / PVC vloer leggen: 80 m²; In overleg
Marc, BoxmeerBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 17 jan 2025Vloeren: 40 m²; Vloer schuren, Marc Van Sambeek; Massief parketPrijs Kwaliteit Verhouding Super. Vriendelijke mensen, ben er inmiddels 2 jaar later nog steeds blij mee
Werkspot-gebruiker uit TilburgBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 8 jan 2025Vloer leggen: 63 m²; Click PVCFijne mensen, mooi werk afgeleverd.
Wietske, OssBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 24 nov 2024Laminaat leggen: 90 m²; Woonkamer, Slaapkamer(s), Gang, KeukenBodhi geeft goed, eerlijk advies en werkt netjes. In de showroom kan je de vloeren bekijken en uitkiezen. De vloer is netjes gelegd met plinten. Ik ben heel tevreden en blij met mijn nieuwe vloeren.
patrick looijmans, GeldropBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 30 okt 2024Vloer leggen: 10 m²; Click PVCWij zijn zéér tevreden met onze visgraad vloer,ligt er super strak in en is netjes afgewerkt,echt een vakman en komt zijn afspaken na