Werkspot-gebruiker uit Amsterdam

Autosensor
- Beoordeeld op 2 nov 2024
Beoordeling: 5 van 5 - Remi, HellevoetsluisBeoordeeld op 11 sep 2023
Beoordeling: 5 van 5 - Sjoerd, ZevenaarBeoordeeld op 2 mei 2018
Beoordeling: 5 van 5 Dynamo vervangen Volvo V40(Bewerkt op 17 feb 2023)Christiaan heeft toentertijd mijn dynamo van de auto voor een zeer schappelijke prijs en op een kort termijn weten te vervangen. Bedankt! - Werkspot-gebruiker uit AmersfoortBeoordeeld op 10 jan 2023
Beoordeling: 5 van 5 Auto: ReparatiesSnel en goed geholpen. - Paul, GoudaBeoordeeld op 30 dec 2022
Beoordeling: 5 van 5 Auto: ReparatiesGeweldig, is duidelijk in de communicatie en helder over de vaste prijs, EN heeft vakwerk geleverd! Super, van harte aan te bevelen. - henk stob, NijkerkBeoordeeld op 30 dec 2022
Beoordeling: 5 van 5 Auto: ReparatiesKan maar een ding zeggen. Man van woord en daad gewoon Super - Werkspot-gebruiker uit AmsterdamBeoordeeld op 23 dec 2022
Beoordeling: 5 van 5 Auto: ReparatiesAardige en beleefde monteur die me snel uit de problemen haalde. Volgende keer weer. - Dominique, RotterdamBeoordeeld op 20 dec 2022
Beoordeling: 5 van 5 - Peter, RotterdamBeoordeeld op 16 aug 2022
Beoordeling: 5 van 5 Opel Corsa B Computer Auto VervangenChristiaan heeft vakkundig alle problemen opgelost. Ook die, waarvan de merkdealer met idiote prijzen kwam, zijn compleet verholpen. De communicatie is fantastisch en Christiaan is inmiddels een vaste partner voor al mijn auto's (en die van vrienden)! Ga zo door! - Johan, WoerdenBeoordeeld op 14 aug 2022
Beoordeling: 5 van 5 Auto: ReparatiesWat een geweldige ervaring was dit! Een expert die oplossingsgericht met je meedenkt! Ik beveel Christiaan van harte aan!