Tjibbe is een harde werker en kwam de gemaakte afspraken na.
Ondanks het miezerig weer werd het glas snel vervangen .
Review door Patrick, Borger
Patrick, Borger
Beoordeeld op 19 jun 2017
isolatieglas plaatsen
Vandaag heeft Tjibbe zijn werk hier afgerond. Ik heb in mijn hele woning het enkel glas laten vervangen door HR++. Ik ben zeer tevreden over het resultaat. Tjibbe was veruit het gunstigst met de prijs. En de kwaliteit mag er ook zijn. Ook houd hij zich aan de afspraken. Ondanks dat hij hier een ruit op zijn hoofd heeft gekregen en daarvoor hechtingen moest halen bij de huisarts, kwam hij toch meteen terug en maakte zijn werk af. Zelfs deed hij nog een klein stukje extra kitwerk in de keuken zonder dat ik daarvoor extra hoefde te betalen. Topservice!!! Mocht ik ooit weer glas nodig hebben zal ik zeker weer voor Asur glas kiezen. Een fijn bedrijf om zaken mee te doen.
Patrick, bedankt voor je goede review
Top
Reactie geplaatst 19 jun 2017
Review door Groen, Hoogeveen
Groen, Hoogeveen
Beoordeeld op 28 mei 2017
glas zetten
Mijn ervaring met Asur glas was top, snelle communicatie, zeer goed en netjes werk afgeleverd. De klus moest met spoed worden geplaatst, omdat wij een nieuwe huis hadden gekocht,
Tjibbe maakt duidelijke afspraken, die hij netjes nakomt, geen kosten achteraf , dit hoor je ook wel eens anders .
Echt een aanrader
Review door Almar, Nieuwlande
Almar, Nieuwlande
Beoordeeld op 7 mei 2016
Enkelglas vervangen voor HR++ glas
Tjibbe is een vakman, net werk voor een keurige prijs.
Review door stef, Drachten
stef, Drachten
Beoordeeld op 14 feb 2016
dubbel glas
Plaatsen dubbel glas HR ++
Top
tjibbe is een vakman en een fijne man in de omgang. Hij is optijd en werkt lekker door.
het glas word netjes geplaatst. Ook als er iets is met een kozijn bijvoorbeeld als dit niet zo goed meer is,doet hij je gelijk informer over vervangen of repareren.
Mijn ervaring met tjibbe zijn prima top top.
Review door Cor, Haren
Cor, Haren
Beoordeeld op 7 feb 2016
HR++ glas plaatsen 2969 x 1597 (4,722 m2)
Helemaal prima. Keurig de afspraak kunnen maken en prima op de hoogte van de planning. Offerte, plaatsing en afwerking geheel naar tevredenheid. Prima om zaken mee te doen en een volgende keer zeker weer een aanrader.
Review door Werkspot-gebruiker uit Emmen
Werkspot-gebruiker uit Emmen
Beoordeeld op 5 jan 2016
Dubbel glas vervangen door HR++ in één openslaand raam 68x101 cm
Zeer goede ervaring met Asur Glas. Afspraak maken duurde iets langer door vakantie, maar daarna snelle en vakkundige afhandeling. Aanrader!
Review door Fred, Assen
Fred, Assen
Beoordeeld op 25 mei 2015
Lekke ruiten vervangen HR++
Tjibbe Wiersma van Asur Glas is een echte vakman die nu 2 keer bij ons is geweest voor het vervangen van ruiten.
Hij communiceert goed, is heel prettig in de omgang en komt zijn afspraken na.
Het dubbelglas is netjes geplaatst en afgekit.
Indien we weer een glaszetter nodig hebben, dan bellen we zeker Tjibbe Wiersma weer.
Van harte aanbevolen!