M.Horo, Ridderkerk
🤝🙏🏻
Reactie geplaatst 15 jun 2026🙏🏻
Reactie geplaatst 21 mei 2026🙏🏻
Reactie geplaatst 21 mei 2026🙏🏻🤝
Reactie geplaatst 18 mei 2026Hartelijk dank voor uw mooie review en bedankt dat u ons aanbeveelt! Mvg arikdaktechniek
Reactie geplaatst 1 mei 2026😄🤝🙏🏻
Reactie geplaatst 3 apr 2026Hartelijk dank voor uw vriendelijke reactie. Wij zijn blij te horen dat u tevreden bent over het uitgevoerde werk en de communicatie. Graag staan wij in de toekomst weer voor u klaar.
Reactie geplaatst 16 jan 2026🙏🏻🤝 Hartelijk dank voor uw vriendelijke reactie. Wij zijn blij te horen dat u tevreden bent over het uitgevoerde werk en de communicatie. Graag staan wij in de toekomst weer voor u klaar.
Reactie aangepast 16 jan 2026Het kan zijn dat er een misverstand is ontstaan. Kunt u duidelijk aangeven waar het probleem zich bevindt? Zoals ik mij herinner en zoals ik heb gezien, was de dakbedekking erg oud. Daarom heb ik u geadviseerd om een geheel nieuwe dakbedekking te laten plaatsen, en daarmee bent u akkoord gegaan. Omdat de dakbedekking sterk verouderd was, heb ik ook aangegeven dat ik op een reparatie geen garantie kon geven. Om u een garantie van tien jaar te kunnen bieden, moest er een volledige nieuwe dakbedekking worden aangebracht. Daarnaast was de oppervlakte van het dak niet 5 m², maar 11 m². Met vriendelijke groet, Arikdaktechniek
Reactie geplaatst 24 sep 2025