Arikdaktechniek

Arikdaktechniek beoordelingen (21)

• Review door M.Horo, Ridderkerk
    Beoordeeld op 12 jun 2026
    Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud: 30 m²; Dak van garag...
    Zeer tevreden over het werk aan het dak van mijn garage. Hij denkt echt met je mee en komt met goede en praktische oplossingen. De communicatie was duidelijk, het werk is netjes uitgevoerd en de prijs was ook erg goed. Betrouwbaar, professioneel en klantvriendelijk. Zeker een aanrader!

🤝🙏🏻

Reactie geplaatst 15 jun 2026
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Sassenheim
    Beoordeeld op 19 mei 2026
    Dakrenovatie of -vervanging: Reparatie werkzaamheden; Plat dak
    Nette communicaties, de klus (vervangen zink afdak boven voordeur) is snel en netjes uitgevoerd.

🙏🏻

Reactie geplaatst 21 mei 2026
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zoetermeer
    Beoordeeld op 1 mei 2026
    Dakrenovatie of -vervanging: Dakbedekking vervangen; Plat dak; 8 m²
    Netjes en snel gedaan. Vriendelijke vaklui,zeker een aanrader.

Hartelijk dank voor uw mooie review en bedankt dat u ons aanbeveelt! Mvg arikdaktechniek

Reactie geplaatst 1 mei 2026
    Beoordeeld op 14 jan 2026
    Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud: 20 m²; Dakterras; Re...
    Snel afgerond en goed uitgevoerde klus (nwe dakbedekking dakterras) duidelijke communicatie

Reactie geplaatst 16 jan 2026
  • Review door Erik, Gouda
    Beoordeeld op 19 dec 2025
    Dakrenovatie of -vervanging: Dakbedekking vervangen; Plat dak; 11 m²
    Netjes uitgevoerd door Arik. Hij heeft in een halve dag het dak van de schuur vervangen.

🙏🏻🤝 Hartelijk dank voor uw vriendelijke reactie. Wij zijn blij te horen dat u tevreden bent over het uitgevoerde werk en de communicatie. Graag staan wij in de toekomst weer voor u klaar.

Reactie aangepast 16 jan 2026
  • Review door Bogdan, Alphen aan den Rijn
    Beoordeeld op 24 sep 2025
    Dakrenovatie of -vervanging: Plat dak; 5 m²
    Het werk was goed genoeg, maar ze hadden eigenlijk een kleine lekkage in de goot moeten repareren. Helaas hebben ze dat niet gedaan; ze hebben wel wat materiaal gebruikt, maar op de verkeerde plek.

Het kan zijn dat er een misverstand is ontstaan. Kunt u duidelijk aangeven waar het probleem zich bevindt? Zoals ik mij herinner en zoals ik heb gezien, was de dakbedekking erg oud. Daarom heb ik u geadviseerd om een geheel nieuwe dakbedekking te laten plaatsen, en daarmee bent u akkoord gegaan. Omdat de dakbedekking sterk verouderd was, heb ik ook aangegeven dat ik op een reparatie geen garantie kon geven. Om u een garantie van tien jaar te kunnen bieden, moest er een volledige nieuwe dakbedekking worden aangebracht. Daarnaast was de oppervlakte van het dak niet 5 m², maar 11 m². Met vriendelijke groet, Arikdaktechniek

Reactie geplaatst 24 sep 2025