Appel Loodgieters

Appel Loodgieters beoordelingen (7)

• Review door Esmeralda, Zoetermeer
    Beoordeeld op 12 jul 2020
    Toilet renovatie: 1 m2; Hangend
    Zeer fijn om Martijn over de vloer te hebben. Onze zoon van 3 jaar mocht af en toe even kijken en dan liet hij hem zien wat hij deed. Communicatie met ons over details was perfect en het geleverde werk ook. Een aanrader!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Wassenaar
    Beoordeeld op 19 mei 2020
    Toilet renovatie: 6 m2; Hangend
    Martijn reageert snel en heeft uitstekend werk geleverd. Hij denkt goed mee in oplossingen en heeft oog voor details. Ik raad dit bedrijf zeker aan!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Alphen aan den Rijn
    Beoordeeld op 31 okt 2018
    Douchebak aanbrengen
    Ik vroeg om een niet lekkende douchevloer, Appel adviseerde gietvloer met 100% lekgarantie. Kosten 800 euro. Helaas lekte de vloer direct na het aanbrengen van de gietvloer. Appel is nog een keer teruggekomen om de randen opnieuw te kitten. Dit verhielp de grootste problemen, maar helaas nog wel lekkage gehouden. Ik heb de lekkage gemeld bij Appel, maar helaas geen reactie meer gehad.
  • Review door Frederique van der Pol
    Beoordeeld op 19 feb 2018

Renovatie van toiletruimte, met een mooie troffelvloer afgewerkt. Alle tegels zijn vervangen, een nieuw ruimte besparend closet geplaatst. Een naadloze vloer als kers op de taart.

Prima vaklui leveren goed en mooi werk af ben er heel tevreden over
  • Review door Ronald, Rotterdam
    Beoordeeld op 30 nov 2017
    Douche tegelen
    Na een lekkage van de douche heeft Martijn een aantal verbeteringen gemaakt en daarnaast ook een gietvloer gegoten. Het resultaat is prachtig. Echt vakwerk en zeer goede communicatie. Gr, Ronald
  • Review door Monique, Alphen aan den Rijn
    Beoordeeld op 9 mei 2017
    Wasmachinekraan lekt bij de beluchter
    Snelle reactie en vlot en deskundig de klus geklaard.
  • Review door Klant van Appel Loodgieters
    Beoordeeld op 11 jan 2017

Woning voorzien van een nieuwe badkamer,bovenverdieping vloerverwarming aangelegd alle separaat geschakeld,al het schilder en stucwerk.

Heel goed, vooral de ideeën die hij had voor de badkamer.wij hadden een plan maar hielden weinig ruimte over, zijn blik en een beetje aangepast ..nu een mooie ruimte erg blij mee. fotos volgen wat later als ik die nog kan toevoegen
    (Bewerkt op 4 mrt 2017)

Hartelijk dank voor de review! En uiteraard heel graag gedaan voor jullie.

Reactie geplaatst 4 mrt 2017