Werkspot-gebruiker uit Amsterdam
Amstelservice
- Beoordeeld op 25 apr 2023
Beoordeling: 4 van 5 - Christina, AmsterdamBeoordeeld op 24 jul 2019
Beoordeling: 5 van 5 - Babette, AmsterdamBeoordeeld op 17 jul 2019
Beoordeling: 5 van 5 Boiler: OnderhoudZeer vriendelijke eigenaar, monteur ook op tijd en netjes en vakkundig gewerkt. - Werkspot-gebruiker uit BadhoevedorpBeoordeeld op 16 jul 2019
Beoordeling: 4 van 5 Kraan: 2 kranen; Keuken, Badkamer; Kranen installeren, Kranen repar...snelle service. vriendelijk - Werkspot-gebruiker uit AmsterdamBeoordeeld op 8 jul 2019
Beoordeling: 5 van 5 - Werkspot-gebruiker uit AmsterdamBeoordeeld op 3 jul 2019
Beoordeling: 4 van 5 Lekkage: Of kraan lekt, of de aansluiting van de leiding is oud, ve...Ging goed en snel. Lekkage verholpen. - Werkspot-gebruiker uit AmsterdamBeoordeeld op 11 jun 2019
Beoordeling: 5 van 5 - Robert, AmsterdamBeoordeeld op 20 dec 2018
Beoordeling: 5 van 5 Cv ketel intergas onderhoudsbeurt gevenAfspraak was snel. Betrouwbaar en tevreden. - Maarten, AmsterdamBeoordeeld op 30 nov 2018
Beoordeling: 5 van 5 CV-buis vervangenHele fijne ervaring met Amstelservice gehad. De klus moest snel gedaan worden en de volgende dag stonden ze al voor de deur. Het werk is snel uitgevoerd en voor een hele schappelijke prijs! Voor mijn klus was er een andere klant met een geiser die niet wilde meewerken waardoor de originele begintijd niet gehaald werd. Het zou in de toekomst fijn zijn als ik daar niet zelf achteraan hoefde te bellen maar dat ik dan even op de hoogte word gehouden. Al met al heel erg tevreden en mocht er weer eens iets gebeuren weet ik wie ik als eerste bel! - Arnoud, AmstelveenBeoordeeld op 22 okt 2018
Beoordeling: 5 van 5 Jaarlijkse onderhoud CVAmstelservice neemt alle tijd om je cv-ketel grondig en goed schoon te maken. Oude en versleten onderdelen werden in goed overleg vervangen. Na de werkzaamheden werd er gemeten of de cv geen koolmonoxide lekte.