AJ-Cleaning

AJ-Cleaning beoordelingen (10)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Geleen
    Beoordeeld op 12 mei 2022
    Tuin: Boom snoeien; 5 bomen
    Niet doen! Moet helaas minimaal 1 ster aanvinken. Klus had in 1 dag kunnen worden uitgevoerd. Firma levert echter aaneenschakeling van slecht voorbereid werk (geen/onvoldoende/slecht materiaal, staat bij verkeerde adres); er zijn minimaal 8 datums afgesproken, maar na ruim een half jaar is de klus nog steeds niet volledig opgeleverd terwijl er van mijn kant voldoende ruimte en medewerking is geboden. Meestal is er niemand gekomen op het afgesproken moment, of pas veel later dan aangegeven. Firma is slecht telefonisch bereikbaar, reageert niet of nauwelijks op email. Bestek, nog factuur nog garantieomschrijving worden op papier gezet. Zo ongeveer elke denkbare smoes wordt aangevoerd om de klus niet af te maken.
  • Review door Danielle, Einighausen
    Beoordeeld op 12 nov 2021
    Sloop: 2 m²; Verwijderen van openhaard
    Zeer slechte ervaring, meneer heeft geen gereedschap, hebben het slopen van de open haard met onze boorhamer gedaan, ze hadden alleen een hand beitel en hamer. Ook geen schep,ladder, bezem, voorhamer. Puin werd achterin de bus gegooid, toen ze eindelijk weg reden hing de achterkant van de bus op de grond. Anthony gaf aan dat zijn bus de nacht ervoor was gestolen ( bleek achteraf de week ervoor te zijn) en met een zielig verhaal wilde hij graag al het geld van de klus hebben, met heel veel spijt achteraf hebben we toegestemd, zijn medewekers kregen de klus niet op 1 dag niet af en na die dag is meneer anthony heel slecht te bereiken en ze komen niet meer op dagen. Met andere woorden , betaal pas op het einde van de klus anders komt aj cleaning niet meer. Kwaliteit van de klus is zeer slecht, ze gooien gewoon grote brokken steen op je tegelvloer die nu overal gaten heeft. Gaan niet netjes met je spullen om.En kunnen we alsnog een stukadoor zoeken.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Landgraaf
    Beoordeeld op 6 okt 2021
    Tuinonderhoud: 100 m²; Bomen snoeien, Planten bijwerken, Onkruid ve...
    Fijn en eerlijke man om mee te werken. Komt afspraken na al is de planning bij ons wat uitgelopen. Het eindresultaat telt en dat is goed en precies zoals afgesproken.
    (Bewerkt op 18 okt 2021)

Bedankt voor de vertrouwen en reactie tot snel

Reactie geplaatst 18 okt 2021

Bedankt

Reactie geplaatst 18 okt 2021
  • Review door M keunen
    Beoordeeld op 10 sep 2021

Dakpannen gereinigd en geïmpregneerd met een nieuwe kleurlaag

Ziet er weer super uit en we zijn dus ook super tevreden !!
  • Review door Familie Rijnsma
    Beoordeeld op 9 sep 2021

Gevel + oprit reiniging

Mooi eind resultaat fijne jongens
    (Bewerkt op 10 sep 2021)
  • Review door Bart, Maastricht
    Beoordeeld op 21 jul 2021
    Dakrenovatie: 225 m2; Dak vervangen; Puntdak
    hij belt op maakt een afspraak voor zondag om 14 uur. Ik ben speciaal uit Den Haag naar België gereisd voor onze afspraak en 30 min van te voren (terwijl het minstens 1 uur tijden is) stuurt hij een berichtje of het niet op een doordeweekse dag kan. Nee dan ben ik in Den Haag schrijf ik terug. Verder nooit meer wat gehoord en er is niemand geweest. Niet aan te raden.
    (Bewerkt op 24 jul 2021)

Beste er is 2 maal gebelt naar u voor te zeggen dat het verzet moet worden ivb de water overlast in Limburg u heeft geen gehoord gegeven alleen een sms terug met het komt niet uit en verder niks meer vernomen van u !

Reactie geplaatst 24 jul 2021
  • Review door Lindsey
    Beoordeeld op 12 jun 2021

Tuin onderhuid gedaan boom verwijdert en afgevoerd

Ik kan mij niet vinden in onderstaande reviews. Antony is 3 weken geleden bij ons begonnen met werkzaamheden en alles is netjes afgeleverd! Zeer vriendelijke en nette omgang klasse ga zo door !!
    (Bewerkt op 14 jun 2021)
  • Review door WMM, Wijlre
    Beoordeeld op 4 mei 2021
    Dak of dakgoot repareren: 6 m2; Dak, Dakgoten; Reparaties
    Na een voortvarende start aan de dakreparatie kwam Antonie zijn afspraken niet meer na. Is niet meer gekomen om de daken, volgens afspraak, af te werken. Dakranden zijn schuin afgezaagd en liggen open. De bitumen rol ligt op het platte dak zonder afwerking. Er zit een gat in het keuken plafond omdat er bij het repareren van het dak erboven iets mis is gegaan. Helaas de klus betaald en Antonie vertrokken. Als ik bel, wordt de verbinding verbroken. Natuurlijk hopen we nog dat alles op een vergissing berust en dat de klus snel wordt afgerond.
    (Bewerkt op 14 jun 2021)

Beste ivb Carona hebben wij het uit moeten stellen dat is u meerdere malen gezegt binne. De 2 weken is het klaar ☑️

Reactie geplaatst 14 jun 2021
  • Review door Simone, Brunssum
    Beoordeeld op 3 apr 2021
    Gevel reparatie
    Bellen wel en komt ook langs maar uiteindelijk als hij met een prijs moet komen trekt hij zich terug met een smoes. Plaats dat hij eerst eerlijk is.