Airco Roden

Airco Roden beoordelingen (7)

• Review door Douwe Pakes
    Beoordeeld op 28 jul 2024

Plaatsen Airco

Bij ons thuis Airco geplaatst goed gedaan goed advies ook!
    (Bewerkt op 31 jul 2024)
  • Review door Arjan
    Beoordeeld op 28 jul 2024

Installatie airco

Airco naar tevredenheid geïnstalleerd. Communicatie kon soms beter, maar ik raad Airco Roden zeker aan.
    (Bewerkt op 31 jul 2024)
  • Review door rebecca, Groningen
    Beoordeeld op 23 mrt 2015
    3 dakramen vervangen
    Het werk is redelijk gedaan maar het kost veel moeite om hem aan het werk te zetten. Alhoewel een houten lat bevestigen in een stalen hol kozijn is niet zo slim. Afspraken worden niet nagekomen en uiteindelijk een dikke 3 weken te laat af. Er wordt slecht gereageerd op telefoon en mail maar wanneer er betaald moet worden, hangt de beste man meerdere keren per dag aan de telefoon en krijg ik na 1 week al één herinnering met daarin dreigen met incasso bureau terwijl hij geen uiterste betaal datum op factuur zet. André Ottens zegt eea nog te willen aanpassen aan de deur maar dan moet wel dr factuur eerst betaald worden. Na betalen geen reactie meer gehad. Kortom ik ben zeer ontevreden over hoe hij met klanten om gaat.
  • Review door Michel, Leeuwarden
    Beoordeeld op 18 dec 2012
    gordijnrail buigen in erker
    De heer Ottens is een betrouwbaar vakman. Hij komt zijn afspraken na en denkt mee. Hij werkt netjes, en levert kwaliteitsmateriaal voor een goede prijs. Ik ben zeer tevreden, en beveel u Donian Montage dan ook zeker aan.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Tolbert
    Beoordeeld op 1 jan 2012
    Laminaatleggen
    De heer A. Ottens is een nette en betrouwbare vakman. Hij denkt mee, geeft adviezen en komt zijn afspraak na. Werkt nauwkeurig, komt voortijd langs en zet de afspraak zwart op wit. Zijn bedrijf is lid van de brancheorganisatie Vlok met algemene voorwaarden. Dit heeft mij de zekerheid gegeven dat het geen beunhaas is.