Aannemersbedrijf Sietse de Vos
Aannemersbedrijf Sietse de Vos
Beoordeling: 4.6 van 54.6517 reviews

Alle reviews (17)

 • Max, Utrecht
  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 1 nov 2018
  Complete badkamer renovatie
  Sietse heeft bij ons uitstekend werk geleverd en ook met ons meegedacht over bepaalde keuzes. In de toekomst zullen wij zeer zeker weer gebruik maken van zijn diensten.
 • Ricardo, Hoogland
  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 17 feb 2017
  badkamer geheel renoveren
  Sietse heeft gisteren onze gerenoveerde badkamer opgeleverd. Ik verwachtte een mooie badkamer maar wat hij afgeleverd heeft is werkelijk schitterend!! Sietse is zeer fijn in de omgang, werkt hard en netjes en denkt overal in oplossingen. Elk detail is keurig afgewerkt en alles voor een uiterst vriendelijke prijs. Sietse heeft er met ons (en waarschijnlijk meerdere familieleden) een vaste klant bij! Een 10 als cijfer lijkt overdreven maar bij onze klus is die dubbel en dwars verdiend
 • Yvonne, Amersfoort
  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 26 mei 2016
  Vliering plaatsen incl. vlizotrap
  Sietse heeft bij ons op zolder een vliering geplaatst. Vanaf het moment dat onze aanbieding op werkspot stond reageerde Sietse continu erg kordaat. In het uitvoeren van de werkzaamheden heeft hij goed meegedacht in de huidige mogelijkheden voor de zolder maar eveneens ook gedacht aan de toekomst. Wij hebben Sietse ervaren als een spontane, enthousiaste en vakkundige werker. Echte aanrader!
 • Peter
  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 11 mrt 2016

  Dakkapelrenovatie

  Sietse is een jonge enthousiaste vakman! Hij komt zijn afspraken goed na en doet wat er is afgesproken. Ik zou Sietse als vakman aan iedereen aanraden en we zullen in de toekomst zeker nog gebruik van Sietse willen maken. Bedankt voor het afleveren van volledig gerenoveerde dakkapel!
 • Andre, Almere
  Beoordeling: 4 van 5
  Beoordeeld op 4 sep 2015
  Dorpels vervangen of repareren
  Sietse heeft bij mij op vakkundige wijze de onderkant van 5 kozijnen vervangen door kunststof i.v.m. houtrot. Eerst zou hij alleen de onderste dorpels die aangetast waren vervangen, maar na nader onderzoek waar de oorzaak vandaan kwam heeft hij eerst die oorzaak weggenomen, en daarbij hebben we in overleg besloten de zaak wat grondiger aan te pakken en i.p.v. te repareren de onderzijde te vervangen door kunststof. Goed advies en meegedacht!
 • Werkspot-gebruiker uit Hasselt
  Beoordeling: 4 van 5
  Beoordeeld op 31 aug 2015
  dakkapel vernieuwen
  Goede ervaring, heeft de klus goed uitgevoerd.
 • Marion, Diemen
  Beoordeling: 4 van 5
  Beoordeeld op 17 jun 2015
  Deuren , hang en sluitwerk + plaatsen
  zeer vriendelijke man die rustig zijn werk goed doet . binnen een paar uur was het werk gedaan en nodig hem zeker uit voor de volgende klus .
 • Marloes, Nieuwegein
  Beoordeling: 4 van 5
  Beoordeeld op 13 jun 2015
  Knieschotten zolder aftimmeren
  Sietse reageerde heel snel en offreerde een redelijke prijs. Hij kon ook direct aan de gang en heeft de opdracht voltooid zoals afgesproken!