Keuken gereed maken voor plaatsing: Leidingwerk verleggen, Lichtpun...

Opdrachtnummer:
4415430
Type klus:
Keuken gereedmaken voor plaatsing
Soort werkzaamheden:
Leidingwerk verleggen, Lichtpunten en schakelaars verplaatsen, Stucwerk, Gaten boren, Muur uitbreiden en strak maken voor inbouw strak in de muur. Een 3 fase aansluiting voor inductie. Keuken verwijderen optioneel.
Uitvoer datum:
Binnen een maand

Aanvullende informatie:

Momenteel geen stopcontacten in de muren aanwezig.
Bouwtekening van de keuken is beschikbaar.

Afzuigkap zal verwijderd worden, deze opening graag afsluiten i.v.m. afzuiging in kookplaat met afvoer onder de keuken door. Daarvoor graag een gat creëren in de muur naar buiten.

De muren willen wij graag strak gestuct hebben, sausklaar. Voor de muur aan de zijde met de kookplaat betreft het een langere muur, deze loopt een deel door in de woonkamer.

In de eerste week van november dienen wij de keuken klaar te hebben voor inbouwen, de week erna komt de vloer en de week daarop de keuken (17-11).

De klus is uitgevoerd door Rafa Elektra

Bekijk profiel

Review van Anoniem

31-10-2021

Snelle reactie, meteen langs gekomen om aan te horen wat de wensen waren. Snel een prijs ontvangen, hulp geboden gekregen bij het vinden van andere benodigde mensen op korte termijn. Alles goed kunnen overleggen, goede adviezen en vooral goede uitleg ontvangen; als totale leek ben ik nu toch bekend met de nieuwe groepenkast en wat we aan elektra hebben.

Gerelateerde vakmannen