Keuken gereed maken voor plaatsing: Leidingwerk verleggen, Lichtpun...

Opdrachtnummer:
4213966
Type klus:
Keuken gereedmaken voor plaatsing
Soort werkzaamheden:
Leidingwerk verleggen, Lichtpunten en schakelaars verplaatsen
Uitvoer datum:
Binnen 2 weken

Aanvullende informatie:

Leidingsschema voor nieuwe keuken installeren. Gaat vooral om aansluitpunten, ik heb een planningsfout gemaakt en moet eerder dan ik dacht.

Schema is aanwezig. daarbij graag nog 3 extra wandcontact dozen installeren, deze worden zelf aangeschaft. Leidingen voor elektra moeten worden ingefreesd en mogen deels dicht gesmeerd worden omdat er daarna nog gestuct wordt.

Op 7 Juni wordt de keuken verwijderd en op 14 juni komen de schilders om te verven en te stucen.

De klus is uitgevoerd door Montagebedrijf R. Hoogendoorn

Bekijk profiel

Review van Boyd Vogelsang

22-06-2021

Wat zijn Rob en zijn mannen toppers!
Ze kwamen in eerste instantie alleen voor keukenleidingen maar hebben uiteindelijk nog 2 andere klussen geklaard. Tijdens dat zij bezig waren met de keukenelectra was zelf bezig om de convectorput dicht te gooien. Rob kwam bij me kijken en vroeg hoe ik dat ging doen. Uitgelegd en Rob zei dat het plan goed was. Uiteindelijk gevraagd of hij het kon doen, was helemaa geen probleem. Die klus de zelfde dag nog dicht gegooid en de volgende dag afgemaakt. Later nog met Rob gepraat over de vloerverwarming en Rob wilde de offerte wel zien of het allemaal goed ging ook omdat ik twijfels had. Uiteindelijk Rob nog 2 22mm verwarmingsbuizen vanaf de eerste verdieping aan laten leggen naar de beganegrond zodat het huis ook vloerverwarmings klaar was. De vloerverwarming is inmiddels ook geïnstalleerd. Rob je bent een topper!

Gerelateerde vakmannen