Zagorski Bouw

Zagorski Bouw beoordelingen (56)

• Review door Tomas, Haarlem
    Beoordeeld op 6 aug 2022
    Zolder renoveren: 50 m²; Isolatie
    De verbouwing is efficiënt, nauwkeurig en vakkundig uitgevoerd. Zowel in de beginfase (meting, technisch advies) als de uitvoering van het werk op het hoogste niveau. Het team was punctueel, goed georganiseerd en uitgerust, ik raad het aan !!!
  • Review door Robert, Heemstede
    Beoordeeld op 9 jul 2022
    Zolder renoveren: 45 m²; Schilderen, Vloeren, Isolatie, Stucen
    Ik ben vol waardering voor Zagorski Bouw voor de verbouwing van mijn zolder. Organisatie van werken en professionaliteit van individuele werken op het hoogste niveau. Ik beveel dit bedrijf en de diensten van de heer Rafal en mevrouw Magda ten zeerste aan.
  • Review door George, Hoofddorp
    Beoordeeld op 10 jun 2022
    Zolder renoveren: 55 m²; Isolatie
    Het beste bedrijf in de renovatie- en bouwbranche. De heer Rafał is een persoon die de ondernomen acties op een tijdige en betrouwbare manier uitvoert. Hij wordt gedreven door passie in zijn werk en adviseert perfect. 100% professionaliteit. Ik raad aan.
  • Review door Klaas, Hekelingen
    Beoordeeld op 4 jun 2022
    Zolder renoveren: 90 m²; Isolatie, Klaas Langius
    We hadden een afspraak dat zij begin april zouden gaan starten met isoleren en dichtmaken met gipsplaten. Een dag eerder zouden ze de materialen al brengen. Enkele dagen eerder heb ik hen een bericht gestuurd en later gebeld. Ik wilde weten wanneer de spullen komen. Helaas namen ze de telefoon niet op en antwoordden ze evenmin mijn berichtjes. Dat is zo gebleven. Nooit meer een reactie ontvangen. De prijs was wel aantrekkelijk en ze kwamen ook heel sympathiek over. De vrouw spreekt prima Engels maar de man helaas heel slecht. Omdat ze altijd samen zouden zijn, zou dat geen probleem opleveren. Helaas zijn ze nooit komen opdagen. Naar aanleiding van dit bericht is er alsnog gereageerd. Er blijkt een goede reden te zijn waarom er toen niet gereageerd is. Zij waren namelijk beide ziek geworden en later durfden ze niet meer contact met ons op te nemen. Daarom heb ik mijn mening aangepast. Ik wens ze veel succes in Nederland en met hun bedrijf. Wellicht tot ooit.

Reactie aangepast 6 jun 2022
  • Review door John, Vijfhuizen
    Beoordeeld op 18 apr 2022
    Vliering bouwen: 45 m²
    Nou, om niet te veel te schrijven, laat ik het kort zeggen, geweldig solide en betrouwbaar BEDRIJF topprofessionals De heer Rafał is zeer betrokken bij het adviseren, helpen en zijn medewerkers. Ik raad het echt aan om van hun diensten gebruik te maken en ik zal ze zeker weer gebruiken.
    (Bewerkt op 4 jun 2022)

Reactie aangepast 6 jun 2022
  • Review door Patrick , Haarlem
    Beoordeeld op 6 apr 2022
    Zolder renoveren: 35 m²; Schilderen, Vloeren, Stucen
    Het bedrijf begon in twee dagen met de renovatie en de hele renovatie ging erg snel. Ze werken schoon en netjes, ze maken elke dag de werkplek schoon. Ik ben erg blij. Ik zal dit bedrijf zeker aanbevelen aan mijn vrienden. Nogmaals bedankt en veel succes
  • Review door William , Zwanenburg
    Beoordeeld op 28 mrt 2022
    Vliering bouwen: 45 m²
    Wij bevelen het bedrijf aan als bewezen voor renovatie en zolderisolatie. Probleemloze service levering, beleefde mensen. De heer Rafał adviseert en legt alle twijfels uit, dus samenwerking is een leuke ervaring. De werken zijn op tijd en met de nodige zorgvuldigheid afgerond, we zijn zeer tevreden. We zijn ook van plan om de diensten van dit bedrijf te gebruiken bij de constructie van de gevel van het gebouw.
  • Review door Samantha , Haarlem
    Beoordeeld op 18 mrt 2022
    Vliering bouwen: 30 m²
    Volledige professionaliteit, zowel in de eerste gesprekken en afspraken als in de uiteindelijke uitvoering. Bovendien snel en tegen een gunstige prijs. Ik raad aan !!!
  • Review door Tamara, Amstelveen
    Beoordeeld op 11 mrt 2022
    Zolder renoveren: 45 m²; zet de muur op
    Prima vakmensen, ik kan ze oprecht aanbevelen, ze kennen hun vak, ze werken snel en heel netjes, de muren zijn perfect ingedeeld en geschilderd. Ik zal in de toekomst zeker gebruik maken van de diensten van dit bedrijf.
  • Review door Kelvin, Haarlem
    Beoordeeld op 4 mrt 2022
    Huisrenovatie: Slaapkamer(s), Zolder
    We begonnen onze samenwerking met het bedrijf met een ontmoeting met Rafal en Magda, waardoor we een gedetailleerd aanbod kregen - we wisten wat we konden verwachten en wat bij het bedrag inbegrepen was. Het bedrijf nam de gelegenheid te baat en renoveerde ons appartement zeer snel. De heer Rafal beschikt over uitgebreide vakkennis, die hij inzet bij het optimaal oplossen van problemen die zich voordoen bij de afwerking. Het neemt alle zaken over met betrekking tot de aankoop van de benodigde materialen, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.Omdat we twee baby's hebben, waren we niet in staat om de voortgang van het werk te volgen en de appartementen elke dag. We moesten dit uitstekende duo volledig vertrouwen en hij, ik ben blij te kunnen zeggen, heeft ons niet in de steek gelaten. Ik wens je heel veel succes!! Ik raad aan!!