Woningverbetering Buitenhuis

Woningverbetering Buitenhuis beoordelingen (178)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Boxtel
    Beoordeeld op 24 apr 2020

Schoorsteen plaatsen: 9 m hoog

Snel en redelijk netjes lood om schoorsteen vervangen
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Weert
    Beoordeeld op 23 apr 2020

Schoorsteen plaatsen: 8 m hoog

Goed advies en snelle service. Helaas kon men niet bij de achterzijde van het dak. Hopende dat deze pannen goed zijn, zoals men zei. Verder de nokvorsten weer hersteld en pannen voorste dak weer herschikt. Tevreden over het werk wat men heeft geleverd!
    (Bewerkt op 4 mrt 2021)
  • Review door Emiel, Uden
    Beoordeeld op 23 apr 2020

Dak of dakgoot repareren: Dak; Iets voor de dakpannen maken zodat v...

Snel een afspraak, aardige en correcte mannen
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Oss
    Beoordeeld op 31 mrt 2020

Schoorsteen / lood repareren: 7 m hoog

Stormschade aan schoorsteen en dak laten repareren door de heren van firma Buitenhuis. Communicatie uitstekend, snelle reacties op vragen, afspraken netjes nagekomen en werkzaamheden vlot uitgevoerd. Niet de eerste klus die ze voor me hebben uitgevoerd, en zal ook niet de laatste geweest zijn. Aanrader !
  • Review door Valerie, Breda
    Beoordeeld op 26 mrt 2020

Dak of dakgoot repareren: Dak; Reparaties

Kon zelf niet aanwezig zijn, dus hebben contact gehad via de telefoon maar dit is allemaal perfect verlopen. Goed werk afgeleverd, hele duidelijke communicatie en eerlijk.
  • Review door Rob, Bergeijk
    Beoordeeld op 18 mrt 2020

Dak of dakgoot repareren: Dakgoten; Reparaties

Fijne en gezellige jongens. Ze zijn duidelijk en leveren goed en degelijk werk. Ruimen ook alles op. Kortom een goede en fijne samenwerking met de firma Buitenhuis. Voor een volgende klus weet ik ze te vinden. Bedankt nogmaals! Rob
  • Review door Menno, Rotterdam
    Beoordeeld op 5 feb 2020

Rookkanaal: Repareren ; Cv ketel

Na plaatsing van mijn klus was er snel contact. Gelukkig konden ze snel terecht om mijn afvoerkanaal van een nieuw “dakje” te voorzien. Op de dag van de afspraak waren ze keurig op tijd en de klus snel geklaard.
  • Review door Hans, Apeldoorn
    Beoordeeld op 22 jun 2019

Daken: 27 m2; Dakbedekking vervangen; Plat dak

Via Werkspot kreeg ik snel enkele offertes voor het vervangen van de dakbedekking. Communicatie met Buitenhuis verliep zeer vlot en prettig. Buitenhuis heeft de dakbedekking conform afspraken drie weken nadat de klus op Werkspot stond in een dag hard werken vervangen.
  • Review door Theo, Oosterhout
    Beoordeeld op 29 mei 2019

Dak of dakgoot repareren: Dakgoten; Reparaties

Goed snel en leuke prijs
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Arnhem
    Beoordeeld op 28 mei 2019

Daken: 8 m2; Lekkage verhelpen; Plat dak

Duidelijke communicatie, prima werk, niet duur en garantie. Ik raad ze aan