Wolthuis rioolservice

Wolthuis rioolservice beoordelingen (213)

• Review door Linda, Rotterdam
    Beoordeeld op 15 nov 2018
    Keuken afvoer via de kruipkelder aanleggen
    Hele slechte ervaring. Hij heeft niet eerst de kruipkelder gecheckt waardoor het te boren gat in de spouwmuur uitkwam. De boor liep vast, na veel timmeren en wrikken kwam deze weer los, zo ook onze al aangelegde waterleiding voor de keuken. Deze hebben we (zelf) moeten vervangen. Wat een prutser zeg! Wij hebben hem weggestuurd en een andere echte vakman gevonden. Moest deze meneer overigens wel 150 € betalen voor zn gewerkte tijd. Echt belachelijk!
  • Review door Manon, Zoetermeer
    Beoordeeld op 11 nov 2018
    Staand toilet vervangen
    Prima afgehandeld, goede service, goede uitleg!
  • Review door OC, Spijkenisse
    Beoordeeld op 8 nov 2018
    Afvoer kruipruimte
    Nette kerel, vakkundig een afvoer via de kruipruimte gefixd! Mij ook van verdere adviezen voorzien, heel bekwaam!
  • Review door Arnie, Utrecht
    Beoordeeld op 1 nov 2018
    Vervangen/repareren WC afvoer
    Erg prettig. Telefonisch al heel helder over de verwachte hoeveelheid werk en mogelijke problemen en de bijbehorende oplossingen. Werkt netjes is vriendelijk en niet te beroerd om advies over andere zaken te geven.
  • Review door P.J., Den Haag
    Beoordeeld op 31 okt 2018
    Toilet lekt bij potmanchet
    Prima werk verricht. WC lekt niet meer. Niet goedkoop overigens.
    Beoordeeld op 16 okt 2018
    riool lekkage kruipruimte
    Alleen maar goede ervaringen met Dylan! Hij is makkelijk te bereiken en reageert snel op berichten. Komt even de klus bekijken voor een reële offerte. Heeft het werk snel en goed uitgevoerd. De prijs was zeer concurrerend!
  • Review door Roland, Utrecht
    Beoordeeld op 26 sep 2018