Wisetechniek
Wisetechniek beoordelingen (54)
Review door E & N Tilstra , Harlingen Beoordeeld op 22 sep 2024Beoordeling: 5 van 5Groepenkast installeren of vervangen: 12 groepen; Groepenkast insta...Ramin heeft de complete meterkast/groepenkast vervangen. Hij is een prima installateur, werkt netjes, overlegd en denkt mee over de werkzaamheden, een man die zijn vak verstaat. Zeker een aanrader.Review door Hanneke, Leeuwarden Hanneke, Leeuwarden
Beoordeeld op 20 sep 2024Beoordeling: 5 van 5Sanitair plaatsen of vervangen: Toilet, Waterkraan; Sanitair plaats...Ramin en zijn collega's werken erg nauwkeurig en hebben de tijd genomen onze oude bijkeuken zo goed mogelijk te isoleren en af te werken en een nieuwe wc op een andere plek te plaatsen. We zouden Wisetechniek aan iedereen aanraden.Reactie van de vakman:
Van harte bedanken! Jullie zijn vriendelijke mensen en werkten goed samen wat betreft de planning en uitvoering. Het was een plezier om te zien hoe nauwkeurig en mooi het werk werd uitgevoerd, en jullie tevredenheid met het resultaat was erg waardevol.
Reactie geplaatst 20 sep 2024Review door Dirk, Langweer Dirk, Langweer
Beoordeeld op 6 sep 2024Beoordeling: 5 van 5Sanitair plaatsen of vervangen: Toilet; Sanitair plaatsenRamin heeft uitstekend werk geleverd. Nieuwe toilet en fontein geplaatst. We zijn zeer tevreden!Review door Bineke, Leeuwarden Bineke, Leeuwarden
Beoordeeld op 16 aug 2024Beoordeling: 5 van 5Toilet renovatie: HangendHardwerkende mannen die netjes resultaat afleveren!Review door Peter & Emma, Leeuwarden Peter & Emma, Leeuwarden
Beoordeeld op 3 aug 2024Beoordeling: 5 van 5Kraan: 1 kraan; Badkamer; Kranen installerenSnelle reactie en goede afspraken kunnen maken. De klus was snel en zeer vakkundig geklaard. Erg professioneel.Reactie van de vakman:
Een vriendelijke mensen, het was een plezier om voor hen te werken.
Reactie geplaatst 3 aug 2024Review door Lars Olivier, Emmeloord Lars Olivier, Emmeloord
Beoordeeld op 3 aug 2024Beoordeling: 5 van 5Toilet renovatie: 5 m²; HangendGing goed en snelReactie van de vakman:
Lars is een aardige man en het was fijn om voor hem te werken.
Reactie geplaatst 3 aug 2024Review door Werkspot-gebruiker uit Emmeloord Werkspot-gebruiker uit Emmeloord
Beoordeeld op 31 jul 2024Beoordeling: 5 van 5Review door Jeroen, Lemmer Jeroen, Lemmer
Beoordeeld op 22 jul 2024Beoordeling: 4 van 5Elektrische laadpaal: InstallatieKlus verliep prima. Ramin werkt netjes en dacht goed mee over mijn wensen voor de aanpassing in de elektrische installatie. Kortom vakwerk.Reactie van de vakman:
Het was met plezier om voor Jeroen te werken. Hij had alles van tevoren zo goed en precies voorbereid, en hij weet precies wat nodig is en wat de juiste aanpak is. Ik waardeerde hoe flexibel hij was met de tijd en de manier waarop het werk werd uitgevoerd.
Reactie geplaatst 22 jul 2024Review door Erwin, Sneek Erwin, Sneek
Beoordeeld op 20 jul 2024Beoordeling: 5 van 5Schakelaars of stopcontacten: 8 stopcontacten; 5 schakelaars; Insta...Wij hebben het geleverde werk en het contact als zeer goed ervaren. Er wordt netjes gewerkt (schoon), het contact verloopt soepel en dat wat is afgesproken wordt ook na gekomen. Fijn dat er nog dit soort allround vakmensen bestaan.Reactie van de vakman:
Erwin is een man van zijn woord en heeft genoeg kennis van technisch werk. Het maakt me blij dat hij tevreden is met het geleverde werk en ik kijk uit naar toekomstige opdrachten van hem. Bedankt, Erwin!
Reactie geplaatst 22 jul 2024Review door Ewout, Sneek Ewout, Sneek
Beoordeeld op 19 jul 2024Beoordeling: 5 van 5