Daan De Vleeschouwer, Leeuwarden
Een mooi eindresultaat dankzij de zorgvuldige installatie en de uitstekende keuze van de klant!
Wisetechniek
Bedankt voor deze mooie review. Het was prettig om samen de mogelijkheden door te nemen en de juiste keuzes te maken. Fijn om te horen dat u tevreden bent met het resultaat. Graag tot een volgende keer!
Beste Romberg, Hartelijk dank voor uw mooie woorden en het vertrouwen in mijn werk. Het was een plezier om de douchecabine voor jullie te vernieuwen. Fijn om te horen dat jullie tevreden zijn met het resultaat! Ik waardeer het enorm dat jullie mij ook voor de vernieuwing van het toilet willen inschakelen. Ik kijk ernaar uit om ook dit project met dezelfde zorg en aandacht voor jullie uit te voeren.
Reactie geplaatst 6 apr 2025De vermoeidheid van twee dagen hard werken verdween direct bij het zien van uw tevredenheid en geluk met het resultaat. Martijn, het was een plezier om voor iemand zo vriendelijk en smaakvol als u te werken. Ik kijk ernaar uit om in de toekomst weer aan uw projecten te mogen bijdragen. Bedankt voor uw vertrouwen.