Wisetechniek

Wisetechniek beoordelingen (54)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Dronryp
    Beoordeeld op 10 nov 2025
    Groepenkast installeren of uitbreiden: 18 groepen; Groepenkast inst...
    De klus is perfect uitgevoerd. Vooraf heb ik een keurige offerte gekregen met verschillende opties. Samen hebben we besloten wat er uiteindelijk geplaatst zou worden. Het werk ziet er netjes uit en Ramin denkt bij elke stap met je mee. Echt een vakman! Ik kan iedereen aanraden een klus uit te besteden bij Ramin!

Bedankt voor deze mooie review. Het was prettig om samen de mogelijkheden door te nemen en de juiste keuzes te maken. Fijn om te horen dat u tevreden bent met het resultaat. Graag tot een volgende keer!

Reactie geplaatst 10 nov 2025
  • Review door Anna , Workum
    Beoordeeld op 16 apr 2025
    Badkamer plaatsen of renoveren: 10 m²; Installatie in andere ruimte
    Een hardwerkende man die zijn vak echt verstaat. Hij denkt met je mee en heeft daarbij goede ideeën. Niet alleen een compleet nieuwe badkamer gerealiseerd maar ook de oude douche ruimte omgetoverd in een mooie wasruimte. We zijn zeer tevreden over het resultaat!
  • Review door Romberg, Sneek
    Beoordeeld op 6 apr 2025
    Douche of bad reparatie: Douchecel vervangen
    Ramin heeft onze douchecabine vakkundig vernieuwd. Het is een echte vakman die zijn werk serieus oppakt en zeer netjes werkt. We zijn zeer tevreden! Zo tevreden dat we hem meteen gevraagd hebben of hij onze wc wil vernieuwen.

Beste Romberg, Hartelijk dank voor uw mooie woorden en het vertrouwen in mijn werk. Het was een plezier om de douchecabine voor jullie te vernieuwen. Fijn om te horen dat jullie tevreden zijn met het resultaat! Ik waardeer het enorm dat jullie mij ook voor de vernieuwing van het toilet willen inschakelen. Ik kijk ernaar uit om ook dit project met dezelfde zorg en aandacht voor jullie uit te voeren.

Reactie geplaatst 6 apr 2025
  • Review door Tjalling de Vries, Harlingen
    Beoordeeld op 14 feb 2025
    Sanitair plaatsen of vervangen: Toilet; Sanitair vervangen
    Heel goede service en kon heel snel ons probleem komen verhelpen. Uitstekende vakman en heel aardig persoon. Volgende keer zo weer.
  • Review door FJCA, Emmeloord
    Beoordeeld op 5 dec 2024
    Sanitair plaatsen of vervangen: Douche; Sanitair vervangen, Sanitai...
    Na snel contact en duidelijke plannen voor de werkzaamheden alles keurig en helder verlopen. Aansluiten van een stoom/douchecabine en het verleggen kraan met aanleggen buitenkraan. Heel fijn en meedenkend. Aanrader!
  • Review door Lisette Kröger, Rijs
    Beoordeeld op 6 nov 2024
    Repareren: Douche
    Ramin is een aardige, betrouwbare rustige vakman. Hij werkt schoon en nam alle afval, inclusief de oude douche deur mee. Zijn afspraken komt hij na en is op tijd. ik ben zeer tevreden met het resultaat en Ik beveel hem zeker aan.
  • Review door Martijn, Emmeloord
    Beoordeeld op 1 nov 2024
    Sanitair plaatsen of vervangen: Toilet; Sanitair vervangen
    Ramin heeft mijn hele toilet verbouwd. Ramin is een echte vakman. Hij is aardig, werkt hard en denkt met je mee. Ik ben ontzettend tevreden over het resultaat. Als ik weer een vakman nodig heb zou ik absoluut Ramin weer inhuren.

De vermoeidheid van twee dagen hard werken verdween direct bij het zien van uw tevredenheid en geluk met het resultaat. Martijn, het was een plezier om voor iemand zo vriendelijk en smaakvol als u te werken. Ik kijk ernaar uit om in de toekomst weer aan uw projecten te mogen bijdragen. Bedankt voor uw vertrouwen.

Reactie aangepast 1 nov 2024