Wisetechniek

Wisetechniek beoordelingen (54)

• Review door Johan, Leeuwarden
    Beoordeeld op 3 jun 2026
    Toilet renovatie: 1 m²; Hangend
    Oke, je wilt een toiletrenovatie. Je zorgt zelf voor de onderdelen en materialen. Dan komt Ramin (Wisetechniek); geweldig, wat een geduld en vakmanschap!! Ook de omgang met elkaar tijdens de werkzaamheden zeer positief! De hele installatie naar mijn wensen verwerkt. Er wordt door Ramin meegedacht, geadviseerd en in overleg uitgevoerd. Een aanrader en zeker is hij voor een dergelijke (hij doet nog veel meer o.a. elektra) en volgende klus, voor mij de aangewezen persoon. Fantastisch!

Bedankt voor uw geweldige review en de mooie woorden! Fijn om te horen dat u tevreden bent met zowel het resultaat als de samenwerking tijdens de werkzaamheden. Het meedenken en samen tot een mooi eindresultaat komen vind ik belangrijk. Bedankt voor het vertrouwen en graag tot een volgende keer! 😊

Reactie geplaatst 3 jun 2026
  • Review door Patricia, Sneek
    Beoordeeld op 18 mei 2026
    Sanitair plaatsen of vervangen: Douchecabine
    Ik ben zeer tevreden met de uitvoering van de klus. De badkamer ziet er weer super uit! Heb ook het schoonmaken laten doen... een mega groot verschil van hoe t was en hoe het nu is.

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent met het resultaat en dat de badkamer weer helemaal fris en mooi is geworden. Graag gedaan en veel plezier ervan! 😊

Reactie geplaatst 18 mei 2026
  • Review door Sako, Leeuwarden
    Beoordeeld op 14 mei 2026
    Badkamer plaatsen of renoveren: Volledige renovatie; 5 m²
    Werkt erg netjes! Mooi eindresultaat en goede nazorg. Nam nog contact op of alles naar wens was. En dat was het!

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met het eindresultaat en de nazorg. Graag gedaan en veel plezier met de nieuwe badkamer! 😊

Reactie geplaatst 14 mei 2026
  • Review door Daniel , Bitgummole
    Beoordeeld op 6 mei 2026
    Toilet renovatie: 6 m²; Hangend
    Wij zijn zeer tevreden over de uitgevoerde wc renovatie. Het verliep professioneel en volgens planning. De werkzaamheden zijn netjes uitgevoerd en we zijn erg tevreden over het eindresultaat. Wij bevelen Ramin dan ook zeker aan voor uw klussen.

Bedankt voor jullie mooie review en het vertrouwen! Fijn om te horen dat jullie tevreden zijn over zowel het verloop van de werkzaamheden als het eindresultaat. Graag gedaan en bedankt voor jullie aanbeveling! 😊

Reactie geplaatst 6 mei 2026
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Leeuwarden
    Beoordeeld op 15 apr 2026
    Groepenkast installeren of uitbreiden: 6 groepen; Reparatie / stori...
    Ramin kwam op mij over als een echte vakman. Hij is rustig, grondig en denkt mee. De klus is geklaard en ik zou hem zeker aanbevelen en zal hem ook zeker weer benaderen voor een volgende klus. 5 sterren!

Bedankt voor uw mooie woorden en het vertrouwen! Fijn om te horen dat u tevreden bent. Graag gedaan en tot een volgende keer! 😊

Reactie geplaatst 15 apr 2026
  • Review door Reinout, Sneek
    Beoordeeld op 5 apr 2026
    Laadpaal plaatsen of vervangen: Installatie
    Ramin reageert snel, denkt met je mee en levert uitstekend installatiewerk af! Een aanrader!

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met het resultaat en de samenwerking. Graag gedaan en je bent altijd welkom als ik in de toekomst nog iets voor je kan betekenen! 😊

Reactie geplaatst 5 apr 2026
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Leeuwarden
    Beoordeeld op 31 mrt 2026
    Sanitair plaatsen of vervangen: Douche; Sanitair vervangen
    Vervangen van een douchecabine. Reageert snel en denkt goed mee. Duidelijke afspraken vooraf kunnen maken. Komt afspraken na, is helder in communicatie. Goed werk afgeleverd. Blij met het resultaat.

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met het resultaat. Graag gedaan en veel plezier met de nieuwe douche! 😊

Reactie geplaatst 31 mrt 2026
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Sneek
    Beoordeeld op 28 feb 2026
    Badkamer plaatsen of renoveren: Volledige renovatie
    Wij zijn erg tevreden over het werk! De badkamer is mooi en vakkundig gerealiseerd. Er werd goed meegedacht tijdens het hele proces. Zeker een aanrader!

Hartelijk dank voor deze mooie woorden en het vertrouwen in ons! Fijn om te horen dat u tevreden bent met het resultaat. Wij wensen u veel plezier van de nieuwe badkamer!

Reactie geplaatst 28 feb 2026
  • Review door Jan Willem, Joure
    Beoordeeld op 23 dec 2025
    Sanitair plaatsen of vervangen: Douche; Sanitair vervangen, Sanitai...
    Zeer tevreden over Wisetechniek. Werkt netjes en volgens afspraak. Resultaat super en denkt mee in oplossingen. Ga zo weer opnieuw inhuren voor volgende klus!

Beste Jan, Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling en het vertrouwen. Fijn om te horen dat u tevreden bent over het resultaat en de samenwerking. Meedenken en netjes werken vinden wij erg belangrijk, dus het doet ons goed dat dit zo wordt gewaardeerd. Wij helpen u graag weer bij een volgende klus! Met vriendelijke groet, Wisetechniek

Reactie aangepast 2 feb 2026