Westpro Renovatie

Westpro Renovatie beoordelingen (27)

• Review door Danny, Zwijndrecht
    Beoordeeld op 30 mei 2023

Schilderwerk buiten: Deuren, Kozijnen; 7 deuren; 16 kozijnen; 1 dak...

Snelle reactie van Mani. Binnen enkele dagen langs om het werk op te nemen, goede tips en binnen een dag een offerte. Uiteindelijk binnen 2 weken uitgevoerd (waar vind je dat nog) en heel tevreden over Mani en zijn team. Zeer nauwkeurig te werk en hebben alles prachtig geschilderd, gekit en gerepareerd waar nodig. Voor het binnenschilderwerk hebben we ook gelijk een offerte gevraagd. Verder heel bescheiden en vriendelijk team. Zeker een aanrader als je goed werk geleverd wil krijgen!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Voorburg
    Beoordeeld op 18 mei 2023

Schilderwerk buiten: Dakkapellen, Boeiboord; 2 dakkapellen; 1 dakgoot

Mani heeft het werk opgenomen en na heel goed contact heeft hij de week er op zijn zwager miri en collega langs gestuurd om bij ons het gehele buitenschilderwerk te doen. De mannen gaat vlot en professioneel te werk en dit alles met heldere en prettige communicatie! Verder dachten ze goed mee wat wij altijd op prijs stellen. Zou de heren van westpro zeker aanbevelen voor uw klus klein of groot!
  • Review door Vishal Khandelwal, Amstelveen
    Beoordeeld op 2 dec 2022

Huisrenovatie: Badkamer / Toilet, Stairs, storage

Highly Recommended !!! Mani and his colleague are super cool and executed the job in more than my expectation. Super friendly, clear arrangements. They did a lot of extra work for free. They were even very responsible after completion of job and even came provide after support. I will definitely hire them again for future assignment.
    (Bewerkt op 5 dec 2022)
  • Review door Xiangyu, Rotterdam
    Beoordeeld op 8 nov 2022

Huisrenovatie: Badkamer / Toilet, Woonkamer / eetkamer, Slaapkamer(s)

Warm and friendly. Material delayed but they tried to fix the issue. Also do the extra cleaning. Good job in general
  • Review door MJJ, Ridderkerk
    Beoordeeld op 24 dec 2020

Schilderwerk buiten: Deuren, Kozijnen, Dakkapellen

Net werk geleverd, moeten nog terugkomen voor wat afwerking , zoals afgesproken.
  • Review door Lotte, Rotterdam
    Beoordeeld op 4 mrt 2020

Binnenschilderwerk: Wanden, Plafonds, Kozijnen

Heldere afspraken, goede prijs, fijne mensen om over de vloer te hebben en zo tevreden met het resultaat dat we ze alweer aan het werk gezet hebben met een vervolg klus!
  • Review door Raymond, Voorburg
    Beoordeeld op 1 mrt 2020

Binnenschilderwerk: 6 deuren; 5 raamkozijnen; 2 trappen

Mijn werk opdracht was om het houtwerk binnen, binnenmuren en buiten ramen en deuren te verven en herstellen. Na het plaatsen van mijn opdracht op werkspot kreeg ik vele reactie maar Mani en zijn collega waren zeer snel in hun reactie en we maakte de volgende dag een afspraak. Ik heb hierbij 3 offertes vergeleken en Mani kwam qua ideeën en prijs-kwaliteits verhouding het beste eruit. Binnen 2 dagen konden ze gelijk starten. Ze gingen zeer gedegen, professioneel en vol met aandacht en ideeën om mee te denken aan het werk. Hierbij waren we gewoon aanwezig en indien niet gaven we Mani en zijn collega de sleutels om zelf in goed vertrouwen verder te werken. Er werd meer gedaan dan afgesproken en er werd niet om meer gevraagd. Super vriendelijk, hoge kwaliteit voor een mooie prijs! Wij zijn super tevreden en ik zou Mani graag aan anderen aanbevelen. Wij hebben er geen spijt van en zullen ze weer bij een volgende verfklus inzetten.
  • Review door Xin, Den Haag
    Beoordeeld op 6 feb 2020

Binnenschilderwerk: 50 m2 wanden; 2 deuren; 2 raamkozijnen

Friendly people. Neat work delivered and also extra defects remedied.
  • Review door Huib, Utrecht
    Beoordeeld op 1 feb 2020

Binnenschilderwerk: 75 m2 wanden; 50 m2 plafonds; 6 deuren; 6 raamk...

Alle reviews met alleen maar 5 sterren wekt argwaan. Ook bij ons. Toch een offerte aangevraagd en kennis gemaakt. Ons gesprek in het “Nederlands “was zeer aangenaam en to the point. Niet de goedkoopste maar toch gekozen. En….. Jawel ook 5 sterren. Waarom? Met alles wordt meegedacht en adviezen gegeven ons huis is van boven tot beneden geschilderd en gewit met diverse verven en tinten. Ziet er geweldig uit. Maar wat ons uitermate is bevallen is de aanpak van het project. Gordijnen worden verwijderd maar ook weer teruggehangen meubels worden verplaatst, afgeplakt en weer teruggezet. Zelfs de slaapkamers kunnen gewoon gebruikt worden. Geen gezeur over meer werk of extra kosten. Afspraak is afspraak. SUPER!!
  • Review door Alberto, Rotterdam
    Beoordeeld op 30 okt 2019

Huisrenovatie: Woonkamer / eetkamer, Slaapkamer(s)

They are very serious workers, they take care of everything from A to Z and they do their best to make you happy. In our case the have renovated completely the walls and the stairs of our brand new house. I will contact them again in the future for the next renovation.