Vols Slotenspecialist

Vols Slotenspecialist beoordelingen (357)

Beoordeeld op 10 sep 2021

Sloten: 2 sloten; Nieuw slot plaatsen

• Review door Werkspot-gebruiker uit Gouda
    Beoordeeld op 17 aug 2021

• Review door Wouter, Middelburg
    Beoordeeld op 30 jul 2021

Sloten: 1 slot; Nieuw slot plaatsen

Snel een afspraak gemaakt en het 3 punt slot geplaatst. Flexibel ingespeeld op aanpassing in de opdracht. Alles zit er netjes in, top service en communicatie.
  • Review door Debajyoti, Den Haag
    Beoordeeld op 29 jul 2021

• Review door Christian, Moerkapelle
    Beoordeeld op 24 jul 2021

Sloten: 1 slot; Nieuw slot plaatsen

Top duo die vlot en netjes de klus heeft uitgevoerd.
    Beoordeeld op 23 jul 2021

Sloten: 2 sloten; Nieuw slot plaatsen

Ik kan niet meer zeggen dan dat ik een ontzettend goede ervaring met deze mannen heb gehad! Ik moest tot 20:00 uur werken en vroeg of ze eventueel hierna konden komen. Dit was voor deze mannen geen probleem, ontzettend flexibel! Ze zijn 2.5 uur bezig geweest met mijn slot vervangen en hebben dit met oog voor detail gedaan. Het ziet er mooi uit en je hoeft niet te betalen voordat jij tevreden bent. Ik moet mijn achterdeur slot ook nog vervangen, dit ga ik zeker weer door hun laten doen. Ik geef ze een dikke 10 ! Ze zijn ook nog eens super gezellig en attent ! Zeker een aanrader!
  • Review door Bastian, Utrecht
    Beoordeeld op 6 jul 2021

Sloten: 1 slot; Slot repareren

Goed werk verricht. Betrouwbaar persoon. Ik bel Vols Slotenspecialist vanaf nu wanneer ik weer een slotenmaker nodig heb.
  • Review door Eric, Laren
    Beoordeeld op 30 jun 2021

3-punts slot monteren. Slot bediend.

• Review door Sander, Dordrecht
    Beoordeeld op 26 jun 2021

Sloten: 1 slot; Nieuw slot plaatsen, Defecte 3 punt sluiting verwij...

Mijn deur was in het slot gevallen, en kwam daar niet meer uit... Dat is best lastig bij een voordeur. Mario is eerst komen kijken , de oplossing en prijs besproken en vervolgens de dag erop kundig (samen met zijn timmerman) de klus geklaard. Ik ben weer erg blij dat m'n voordeur open kan, en dat er gelijk een degelijk slot in is gezet!
  • Review door Rob, Alphen aan den Rijn
    Beoordeeld op 18 jun 2021

Sloten: 1 slot; Nieuw slot plaatsen

Fijne communicatie en vakkundige uitvoering van de werkzaamheden voor een zeer scherpe prijs!!