Vols Slotenspecialist
Vols Slotenspecialist beoordelingen (332)
Review door Werkspot-gebruiker uit Rotterdam Beoordeeld op 23 jul 2021Beoordeling: 5 van 5Sloten: 2 sloten; Nieuw slot plaatsenIk kan niet meer zeggen dan dat ik een ontzettend goede ervaring met deze mannen heb gehad! Ik moest tot 20:00 uur werken en vroeg of ze eventueel hierna konden komen. Dit was voor deze mannen geen probleem, ontzettend flexibel! Ze zijn 2.5 uur bezig geweest met mijn slot vervangen en hebben dit met oog voor detail gedaan. Het ziet er mooi uit en je hoeft niet te betalen voordat jij tevreden bent. Ik moet mijn achterdeur slot ook nog vervangen, dit ga ik zeker weer door hun laten doen. Ik geef ze een dikke 10 ! Ze zijn ook nog eens super gezellig en attent ! Zeker een aanrader!Review door Bastian, Utrecht Bastian, Utrecht
Beoordeeld op 6 jul 2021Beoordeling: 5 van 5Sloten: 1 slot; Slot reparerenGoed werk verricht. Betrouwbaar persoon. Ik bel Vols Slotenspecialist vanaf nu wanneer ik weer een slotenmaker nodig heb.Review door Eric, Laren Eric, Laren
Beoordeeld op 30 jun 2021Beoordeling: 5 van 5Review door Sander, Dordrecht Sander, Dordrecht
Beoordeeld op 26 jun 2021Beoordeling: 5 van 5Sloten: 1 slot; Nieuw slot plaatsen, Defecte 3 punt sluiting verwij...Mijn deur was in het slot gevallen, en kwam daar niet meer uit... Dat is best lastig bij een voordeur. Mario is eerst komen kijken , de oplossing en prijs besproken en vervolgens de dag erop kundig (samen met zijn timmerman) de klus geklaard. Ik ben weer erg blij dat m'n voordeur open kan, en dat er gelijk een degelijk slot in is gezet!Review door Rob, Alphen aan den Rijn Rob, Alphen aan den Rijn
Beoordeeld op 18 jun 2021Beoordeling: 5 van 5Sloten: 1 slot; Nieuw slot plaatsenFijne communicatie en vakkundige uitvoering van de werkzaamheden voor een zeer scherpe prijs!!Review door Zm, Den Haag Zm, Den Haag
Beoordeeld op 18 jun 2021Beoordeling: 2 van 5Sloten: 1 slot; Bestaand slot kopiëren(Bewerkt op 29 jun 2021)Deze man is niet betrouwbaar en hij zal klanten aandringen om contant te betalen omdat hij illegale zaken doet, zodat hij belasting kan ontwijken. Als hij niet weet hoe hij het slot moet repareren, rent hij weg en laat hij mijn deur openstaan zonder slot. oud slot haalde hij eruit en liet me achter zonder slot en rende weg. Hij heeft ook mijn deurhout beschadigd, omdat hij niet goed kan zien of misschien niet ervaren genoeg is.Reactie van de vakman:
Beste Naz Khan, u verhaal is niet zo als u het beschrijft , ik moest bij u een zelf gekochte lips oplegslot plaatsen voor 75 euro en later kwam daar het stellen van inbraak werende stripjes bij u stuurde daar nog een filmpje van hoe dat zou moeten. bij aankomst heb ik u oude slot er af gehaald en wat bleek u had het verkeerde slot besteld dat is NIET mijn fout u geloofde dat niet en u wist zeker dat dit niet zo was bij het voorhouden van het slot bleek dat het om de zelfde draairichting ging die u al had, dus kon ik niet verder ik stelde nog voor om het bij mij te kopen maar u vond dit te duur omdat u 90 euro had betaald ik ik vraag 2 euro met opzetten mee incl de btw ik heb u ook uitgelegen dat of andere doe het zelf zaken vaak maar een type verkoopt in u geval dus ook en daar stunten zij mee als je deze kan gebruiken heb je een voordeel maar Nu is het u nadeel u vond mij een slechte slotenmaker waarop ik mijn spullen heb gepakt en ben weg gegaan DIT HAD U MOETEN SCHRIJVE
Reactie geplaatst 29 jun 2021Review door Werkspot-gebruiker uit Hendrik-Ido-Ambacht Werkspot-gebruiker uit Hendrik-Ido-Ambacht
Beoordeeld op 16 jun 2021Beoordeling: 5 van 5Sloten: 3 sloten; Nieuw slot plaatsen, Bestaand slot kopiërenTop vakman en een echte volhouder. Klein tegenslagje. Niks aan de hand. Mario fixt het. Kan ik zeker aanbevelen.Review door Werkspot-gebruiker uit Amsterdam Werkspot-gebruiker uit Amsterdam
Beoordeeld op 30 mei 2021Beoordeling: 5 van 5Review door Michael, Zeist Michael, Zeist
Beoordeeld op 14 mei 2021Beoordeling: 5 van 5Sloten: 1 slot; Nieuw slot plaatsenDeur hendel was vakkundig geïnstalleerd en snel.Review door Werkspot-gebruiker uit Amsterdam Werkspot-gebruiker uit Amsterdam
Beoordeeld op 9 mei 2021Beoordeling: 4 van 5