Vissers Keukenmontage

Vissers Keukenmontage beoordelingen (467)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Wijchen
    Beoordeeld op 8 okt 2024
  • Review door Paul, Nijmegen
    Beoordeeld op 5 okt 2024
    Keukenapparatuur plaatsen: 1 device
    Ik zou Frans aanraden. Naast een vakman ook fijn in de communicatie
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Doetinchem
    Beoordeeld op 4 okt 2024
    Repareren: 1 kast
    Wat een vakman! Wij zijn zeer content met de door Frans zeer vakkundig uitgevoerde reparatie, hij weet echt wat hij doet, is vriendelijk, communiceert vlot, is transparant over de kosten en de afspraak kon op zeer korte termijn gemaakt worden. Wij bevelen Frans van harte aan!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Eindhoven
    Beoordeeld op 29 sep 2024
    Keukenapparatuur plaatsen: 1 device
    Zijn werk is perfect. De vorige loodgieter die ik inhuurde, kwam 2 keer bij ons langs, en deed er elke keer 3 uur over. Hij kon de keukenafvoer en de Quooker niet goed installeren. Uiteindelijk begon er water te lekken. Toen Vissers bij mij thuis kwam, zag hij meteen waarom het niet goed was geïnstalleerd en deed hij de keukenafvoer in 1 uur helemaal opnieuw. Sinds zijn bezoek is er geen lekkage meer. Ik kan hem iedereen aanbevelen die de keukenafvoer goed wil installeren. Ik ben erg blij met zijn service.
  • Review door S. Bouman, Veen
    Beoordeeld op 25 sep 2024
    Repareren: 1 kast
    Carrousel snel en vakkundig gemaakt, top service
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Kerkwijk
    Beoordeeld op 19 sep 2024
    Keukenapparatuur plaatsen: 1 device
    Frans heeft de vaatwasser keurig gemonteerd en aangesloten. Hij werkt vakkundig, netjes en degelijk. Complimenten! We bevelen hem zeker aan en vragen hem gerust nog eens indien nodig. Ga zo door Frans!
  • Review door Hetty van der Rijt, Eindhoven
    Beoordeeld op 13 sep 2024
    Repareren: 1 kast
    Zeer snelle reactie. Vriendelijke, beleefde man. Hij had mijn keukenkastje met Carousel mooi gemaakt. Dus ik was blij met deze vakkundige, goede man. Een applaus voor Frans.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Kapel Avezaath
    Beoordeeld op 9 sep 2024
    Repareren: 1 kast
    Keukencarrousel uitstekend gerepareerd. Vriendelijke en zeer ervaren monteur. Een aanrader.