Visser Koeling & Warmtepomp Techniek

Visser Koeling & Warmtepomp Techniek beoordelingen (23)

• Review door Mariska, Den Haag
    Beoordeeld op 28 mei 2020
    Air conditioning: Nieuwe installatie; 2 apparaten; Merk LG
    Ik heb William als zeer deskundig ervaren. Fijne communicatie en het was ook gezellige dag in huis toen zij de airco’s kwamen plaatsen. Achteraf had ik een technische storing waar hij meteen actie op ondernam en ik het vertrouwen in heb dat het vandaag als ze langskomen wordt opgelost.
    Beoordeeld op 25 mei 2020
    Air conditioning: Nieuwe installatie; 2 apparaten; Multisplit
    Kon na eerste contact via Werkspot snel langskomen voor bezichtiging, nam de tijd voor uitleg over systemen die hij aanbiedt. Vervolgens snel offerte ontvangen en afspraak kunnen maken voor plaatsing. De airco is inmiddels netjes geïnstalleerd. William is vriendelijk in de omgang, duidelijk in communicatie en goed in zijn vak.
  • Review door Janneke, Gouda
    Beoordeeld op 19 mrt 2020
    Air conditioning: Nieuwe installatie; 1 apparaat; Multisplit
    Hij komt zijn afspraken na, was prima op tijd en heeft de klus snel en netjes gedaan. Keurig achtergelaten en goede uitleg van de apparatuur. Ik zal hem zeker aanraden.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit De Zilk
    Beoordeeld op 26 feb 2020
    Air conditioning: Nieuwe installatie; 1 apparaat; Multisplit
    Al bij de eerste contacten hebben wij veel vertrouwen gekregen in William Visser. William hebben wij ervaren als een rustige en hardwerkende ondernemer. Eerst heeft hij de situatie bekeken en is snel een passende offerte opgemaakt. Daarna konden we spoedig een datum prikken voor montage. Alles is keurig uitgevoerd. Nu gaan we lekker genieten van de airco en laat de mooie hete zomers maar komen.
  • Review door Paul, Haarlem
    Beoordeeld op 10 dec 2019
    Air conditioning: Nieuwe installatie, Plaatsen aangekochte airco; 2...
    Wat een ongelooflijk prettig bedrijf is dit. Eerlijke scherpe prijs en hoge kwaliteit. Afwerking perfect. Werk schoon en netjes. Denk in oplossingen en niet in problemen. Aanbevelen, ja 100%, je zult en kan er geen spijt van krijgen.
  • Review door Denise, Leiden
    Beoordeeld op 12 nov 2019
    Air conditioning: Nieuwe installatie; 2 apparaten; Multisplit
    Wij hebben twee verwamings/airco units laten plaatsen vandaag. William heeft keurig netjes en vakkundig gewerkt. Wij zijn meer dan tevreden en raden hem zeker aan.
  • Review door de Goederen
    Beoordeeld op 19 sep 2019

Installatie airconditioning multisplit unit.

Betrouwbaar en vriendelijk, ik raad hem iedereen aan!