Goeie vakman! Wij zijn erg tevreden over het resultaat, de afhandeling en de prijs! Zeker aan te raden. Als we weer problemen hebben met het dak dan bel ik hem weer.
Erg goed. Duidelijke communicatie. Met Ronald kan je direct schakelen. Hij is "on top of the ball". Niet dat achter-je-klusjesman-aan-moeten-jagen gevoel wat ik ook heb ervaren en da's fijn. Verfrissend. Professioneel ook.
Dat geldt ook voor z'n werk. Goed eerlijk advies vooraf en mooi strak opgeleverd werk. We hadden stormschade aan ons keukendak en dat ziet er nu weer top uit! Zorgvuldig en net werk. Alles schoongemaakt ook en afval meegenomen.
Bovendien is Ronald een gezellige, optimistische vent die in mogelijkheden denkt. Ook belangrijk.
Het was gemakkelijk om een eerste afspraak te maken om te kijken wat de klus inhield.
De offerte van de opdracht volgde al snel erna. En een week er na kon de opdracht worden uitgevoerd.
De opdracht is netjes uitgevoerd. De werk plek was netjes achtergelaten.
Een betrouwbare vakman!
Wij zijn zeer tevreden over Villabies. Vrijdagavond voor het eerst contact gehad, zaterdag direct komen kijken en dinsdag was het dak gerenoveerd. Was op tijd en heeft alles netjes achtergelaten. Betrouwbaar en een vakman. Vanwege eerdere ervaringen niet voor de goedkoopste gekozen, maar hebben wij geen spijt van.
Leuke ervaring met Ronald.............aardige no-nonsens vent die zn afspraken prima nakomt........en de prijs -kwaliteitverhouding is gewoon goed te noemen.........een aanrader dus.