Verwijs Schilderwerken

Verwijs Schilderwerken beoordelingen (14)

• Review door Gerritsen
    Beoordeeld op 17 mei 2019

laminaat vloer leggen

Goede ervaring met oog op kwaliteit en net zo belangrijk komt zijn afspraken na. Mooie vloer gelegd op onze tweede verdieping.
  • Review door Sannes
    Beoordeeld op 15 mei 2019

schilderklus

Ik kan alleen maar positief zijn, Mean Clean heeft onze boven woning en al het buitenwerk voorzien van een nieuw jasje, prijs was een dik in orde zelfs voor twee kozijnen en twee deuren die niet ingecalculeerd waren, werden netjes meegenomen zonder extra bijbetaling. Wij hebben nu het knapst pand van Enschede.
    (Bewerkt op 16 mei 2019)

Meneer sannes wat een top gast heer en daar doe je graag iets extras voor. Kom snel een keer een drankje doen in deze mooie en gezellige cafe

Reactie geplaatst 16 mei 2019
  • Review door Daria, Rijssen
    Beoordeeld op 12 mei 2019

Laminaat leggen: 55 m2; Woonkamer, Gang, Keuken

Chris heeft de klus zwaar onderschat. afspraak was ondervloer laminaat en plakplinten zetten. na twee uur werken begint meneer al te klagen dat hij het werk niet gaat afkrijgen. hij had zoiezo al geen gereedachap mee om de plinten te zetten. laminaat niet overal even strak. moest er zelf nog met een laminaat lepel achteraan om de kieren dicht te slaan. heeft bijna ander half pak laminaat verkeerd gezaagd. heeft een flinke puinhoop achter gelaten. enorme praatjesmaker!! hele echt beunhaas!! was de laatste twee uur drum met telefoon omdat hij te druk is met naar huis te gaan om uit eten te gaan. klus die hij aanneemt stelt hij niet als prioriteit. vind het vervolgens heel normaal.om te zeggen dat er iets van de prijs af gaat en mij met half werk achter te laten. absoluut geen aanrader!!
  • Review door bas krul
    Beoordeeld op 25 apr 2019

schilderen van de bij keuken

Chris heeft bij ons de entree geschilderd. Afspraak is afspraak, duidelijke communicatie en zeer netjes gewerkt. Chris is fijn in de omgang en levert netjes werk af! Een aanrader!

Bas en zijn vrouw waren erg gast vrij. Bedankt voor de lunch en de de groetjes aande kids

Reactie geplaatst 25 apr 2019