Veerman Installatie

Veerman Installatie beoordelingen (155)

• Review door Alex, Blokker
    Beoordeeld op 15 mrt 2023
    CV-ketel: Installatie, CV installatie + advies; Zolder
    Fijne communicatie, goed advies en duidelijke afspraken. Ik kan Veerman installatie zeker aanbevelen. Er wordt ook met je meegedacht over zaken die op de lange termijn ook handig zijn. Wij zijn bijzonder tevreden over het gehele traject.
  • Review door Alex, Castricum
    Beoordeeld op 18 feb 2023
    CV-ketel: Installatie, Oude apparaat verwijderen; Zolder
    Uiteindelijk de klus door een kennis laten doen. Wel laat ik graag een review achter voor de communicatie. Die was erg fijn en duidelijk!
  • Review door Frans, Heemskerk
    Beoordeeld op 11 feb 2023
    CV-ketel: CV ketel vervangen / boiler plaatsen / warmte pomp plaats...
    Goede scherpe offerte die binnen 3 dagen uitgevoerd werd. Dhr.Veerman werkt erg netjes en is erg vakgericht. Leuke, gezellige omgang en legt alles vakkundig uit. Hij heeft de ontstane brei van leidingen vakkundig gefatsoeneerd, omdat hij vind dat het een visite plaatje moet zijn (zat niet in de offerte, en kostte zeker 1 iur extra werk), top hoor. Zeker een aanrader, top vakman. Frans Hemels.
  • Review door George, Hoorn
    Beoordeeld op 19 dec 2022
    Lekkage: Lekkende verwarmingsketel
    De lekkage aan de vloerverwarmingsverdeler op zolder is verholpen en er is een tijdelijke oplossing voor de lekkage aan de warmptepomp. Goede ervaring gehad: heldere en eerlijke communicatie.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Alkmaar
    Beoordeeld op 14 dec 2022
    CV-ketel: Installatie; Zolder
    Veerman installatie heeft bij mij een nieuwe CV ketel geïnstalleerd, geholpen met leidingen voor de vloerverwarming beneden naar de trapkast krijgen, het aansluiten van de leidingen op de vloerverwarming verdeler en het in gang zetten van het vloerverwarming systeem. Ik ben super tevreden met het werk wat Arjen geleverd heeft, wat een top vakman.