Vastgoedonderhoud R. Stigter

Vastgoedonderhoud R. Stigter beoordelingen (16)

• Review door Sha'Iez, Rotterdam
    Beoordeeld op 29 dec 2016

behangen met reno-/glasvliesbehang van 270 m2 en 2x latex spuiten 3...

Ricardo en Michael zijn TOPPERS! Ricardo heeft een aardig grote klus voor ons afgrond met een perfecte eindresultaat. Ricardo is kritisch op zijn werkzaamheden dit omdat hij een perfecte eindresultaat wilt opleveren. En als klant ben ik nogal kritisch geweest, maar wanneer ik tegen Ricardo zei dit kan even anders pakte hij de werkzaamheden zonder enige discussie of gezeur op. Bovendien zijn de schilderskwaliteiten van deze 2 jongens van top niveau. Wanneer wij weer schilderswerkzaamheden moeten verrichten weet ik al wie ik moet benaderen. Ricardo is zeer betrouwbaar en eerlijk. Wij hadden andere werkzaamheden aan andere klusbedrijven uitbesteedt maar kwa betrouwbaarheid, afwerking en eindresultaat stak Ricardo ver bovenuit.
  • Review door Bep, Spijkenisse
    Beoordeeld op 14 dec 2016

woonkamer en slaapkamer plafon witten of liefst spuiten 30 m2

zeer gedreven in zijn werk meedenkend en zeer snel en goed binnen het afgesproken bedrag gebleven maar wel moeten bellen om zijn afspraak na te komen
    Beoordeeld op 12 dec 2016

Schilderen huiskamer 25 m2

Ricardo heeft de klus uitstekend verzorgd. Vooral de service was optimaal. Het is namelijk gebleken dat niet alles geschilderd diende te worden maar dat de te herstellen delen van de muren ook gereinigd konden worden. Ik denk niet dat er veel vakmannen zijn die eerlijk zeggen dat de afgesproken klus niet in het geheel nodig is. Wel zijn enkele andere delen geschilderd en dat is perfect gegaan. Alle afspraken zijn nagekomen, zowel voor, tijdens als na de klus. Ik kan iedereen die een betrouwbare, professionele en ook betaalbare vakman zoekt Ricardo aanraden.
  • Review door Yvo, Nieuwerkerk aan den IJss
    Beoordeeld op 18 nov 2016

Schilderen zoldertrap

Afspraak op korte tijd was mogelijk en duidelijke communicatie. Nette vakman en goed werk afgeleverd! Geheel tevreden over het resultaat, voor volgende schilderklus zeker weer gebruik van maken!
  • Review door Bouke, Leiden
    Beoordeeld op 16 nov 2016

Twee muren behangen, +-16m2

Goede communicatie, net werk, goede prijs. Ricardo weet wat hij doet en kan ook adviezen geven voor allerlei kluswerk. Voor ons was hij ook erg flexibel om met onze drukke agenda te kunnen werken.
  • Review door Jurg, Rotterdam
    Beoordeeld op 7 nov 2016

binnenschilderwerk en sauswerk

Ricardo heeft bij ons veel werk schilderwerk verricht. Hij is nog jong en toch ervaren. Het meest opvallende is zijn plezier en energie in het vak. Bovendien vinden wij Ricardo betrouwbaar. Hij denkt goed na, geeft goede adviezen, respecteert keuzes en draait nergens zijn hand voor om. Hij ruimde iedere dag het afval op en voerde dit netjes af. Ditzelfde geldt trouwens ook voor de collega's die Ricardo inschakelt indien nodig. Erg fijn. We zijn zeer tevreden en raden hem zeker aan.