Van Yperen Onderhoud

Van Yperen Onderhoud beoordelingen (225)

• Review door Philip, Zetten
    Beoordeeld op 1 sep 2023
    Gevel reparatie: 2 m²
    Onze gevel is perfect hersteld, ben er heel blij mee. De originele stenen voorzichtig verwijderd en daarna weer keurig teruggeplaatst. Voegen is ook netjes gebeurd en ik ben blij dat er nu ook een loodslab is geplaatst (foutje bij de bouw). Zeer professioneel bedrijf. Bedankt Ton (ehm, heer van Yperen) !!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit De Meern
    Beoordeeld op 27 aug 2023
    Gevel reparatie: 4 m²
    De raamdorpels zijn prima opnieuw gevoegd en zien er weer als nieuw uit. Prima gedaan
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Koog aan de Zaan
    Beoordeeld op 4 aug 2023
    Gevel reparatie: 4 m²
    Van Yperen kwam snel langs voor een offerte en die kregen we dezelfde dag nog in de mail. Eenmaal akkoord konden ze al snel aan het werk. Heel duidelijk in de communicatie. Goed werk geleverd.
  • Review door Johan, Strijen
    Beoordeeld op 21 jul 2023
    Gevel reparatie: 5 m²
    Prima communicatie, karwei is goed en snel uitgevoerd. Vakmensen die weten hoe het moet.
  • Review door Edwin , Haarlem
    Beoordeeld op 17 jun 2023
    Gevel reparatie
    Goede communicatie, klus kon snel geklaard worden, en is goed geklaard. De heer van Yperen heeft een gunfactor, en daar hebben we geen spijt van. Ik ben een Nederlander, maar ik heb helaas niets te zeuren over de gedane klus.
  • Review door Peter, Bleiswijk
    Beoordeeld op 15 jun 2023
    Gevel reparatie
    Van Yperen heeft een flinke scheur in het metselwerk vakkundig hersteld. Duidelijke communicatie, eerlijke prijs, goed en snel uitgevoerd....wat wil je als klant nog meer? Het was een erg warme dag maar dat heeft de mannen niet afgeremd. De scheur liep door de latei boven een raam, hier is een stalen latei geplaatst en het bovenliggende metselwerk hersteld zodat de scheur simpelweg ook niet meer terugkomt. Alles keurig opgeruimd, aangeveegd en afgespoeld. Ben uitermate tevreden!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Barendrecht
    Beoordeeld op 7 jun 2023
    Gevel reparatie
    Via werkspot in contact gekomen met Dhr. van Yperen. Na bezichtiging snel een offerte ontvangen. Geeft gedegen advies en heeft de klus prima uitgevoerd.
  • Review door Kavita, Utrecht
    Beoordeeld op 2 jun 2023
    Gevel reparatie: 6 m²
    Ton kon snel langskomen om de klus op te nemen en binnen een week is hij aan de slag gegaan. De eerste dag heeft Ton alleen gewerkt en de tweede dag heeft hij het samen met zijn collega afgerond. De draagbalk is schoongemaakt en in de coating gezet tegen verdere roestvorming en bekleed met speciale plaat voor buiten. Vervolgens netjes afgestuct. De erker is weer als nieuw. Zeer tevreden over het resultaat!