van Leeuwen dak en zinkwerken

van Leeuwen dak en zinkwerken beoordelingen (68)

• Review door jan, Hasselt
    Beoordeeld op 14 sep 2012
    zinken dakgoot vervangn
    vlotte en nette afwerking van de klus
  • Review door Fred, Zwolle
    Beoordeeld op 18 jul 2012
    Vervangen van panlatten en dakpannen
    Een erg goed bedrijf wat doet wat is afgesproken, vakgericht en gedisciplineerd en voor een hele goede prijs! Nieuwe panlatten, dakpannen, lood hier en daar vervangen etc... Wat ons betreft een aanrader!
  • Review door natasja, Harderwijk
    Beoordeeld op 24 jun 2012
    reparatie lekkage plat dak
    Prima werk. Het dak ziet er netjes uit en hij heeft duidelijk de verschillende opties aangegeven en ons de keuze gelaten. Uiteindelijk heeft hij ook nog een lichtkoepel voor ons vervangen. Een prima vakman!
  • Review door Jan, Zwolle
    Beoordeeld op 24 jun 2012
    Vervangen bitumen door EPDM (+- 40 m2) + verplaatsen afvoer
    Patrick kwam binnen 1 dag al kijken naar de lekkage. Hij dacht goed mee met mij en kwam zelf ook met goede voorstellen; wees me bv op het feit dat epdm in mijn geval niet zo handig was (en flink duurder). Toen ik vroeg om ook even een regenpijp te maken (stond niet op offerte, was al bezig met dakreparatie), was dit geen probleem. Het dak ziet er weer strak uit!
  • Review door B., Elburg
    Beoordeeld op 7 jun 2012
    Vervangen dakbedekking op plat dak, evtl. met isolatie en lichtkoepel
    Nadat wij telefonisch contact hadden gehad is de heer van Leeuwen langs gekomen om de werkzaamheden te inventariseren. De volgende dag hadden wij al de offerte in de brievenbus. Het was een goede keus de firma van Leeuwen Dak en Zinkwerken de klus te laten doen. Er werd goed overleg gepleegd en de gebruikte materialen zijn van de beste kwaliteit. Hij was zeker niet de goedkoopste, maar wij hadden meteen vertrouwen in zijn vakkundigheid. Wij zijn zeer tevreden over het uitgevoerde werk, maar ook over de dakdekkers. Beschaafde mensen.
  • Review door Marcel, Hattem
    Beoordeeld op 9 mei 2012
    Dakgoten vervangen en een dakkapel voorzien van nieuw zink.
    Patrick is zeer zorgvuldig te werk gegaan en heeft zich aan alle afspraken gehouden. No-nonsense en goed werk geleverd voor een uiterst scherpe prijs. Er lagen meer offertes voor deze klus, maar Patrick kwam als beste naar voren. Het werk is erg netjes afgeleverd en de volgende keer bellen wij hem zeker weer op. Vakman !!
  • Review door Tom Munter, Almelo
    Beoordeeld op 4 mei 2012
    Dakdekking incl. zinken kralen
    Wij wilden onze carport (15 m2) van dakbedekking laten voorzien, incl. een zinkenrand en nieuw lood in de muur. Ook hadden we nog een muur in de tuin waar een oplossing voor moest komen. Patrick gaf niet meteen een prijs door, maar wilde eerst komen kijken. De week erop kwam hij kijken en hij dacht meteen mee met de oplossing voor de muur in de achtertuin. Die hebben we vervolgens zelf voorbereid en hij heeft het eea opgelost met restafval wat hij toch over had van het dak van de carport. Hij heeft hiervoor ook geen kosten in rekening gebracht! Vervolgens was een week later het werk al uitgevoerd. Op zijn initiatief overigens, want hij gaf aan dat hij op vakantie zou gaan en dat het hem geen goed idee leek als het dak zo lang zonder dak zou staan. Top initiatief! Al met al dus meer dan tevreden! Zeker als je specifiek iemand zoekt voor dak- en zinkwerk! Bovendien was zijn prijs aanzienlijk lager dan diegenen die zonder te kijken een prijs hadden geboden!
  • Review door bert, Lelystad
    Beoordeeld op 29 apr 2012
    aanbrengen 4 kunststof kilgoten
    goed uitgevoerd ondanks wat tegenslag door houtrot en fouten mijnerzijds prima opgelost . door de tegenslag wel wat duurder dan verwacht . voor volgend werk zeker een aanrader .
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Deventer
    Beoordeeld op 25 apr 2012
    Vervangen bitumen dakbedekking erker + deel houtwerk
    Snelle uitvoering en prettige communicatie. Het dak van de erker is compleet vervangen. De schrootjes aan de onderzijde waren niet meer te koop, maar hiervoor heeft Patrick een passend alternatief gevonden. Erg tevreden en alles tegen een scherpe prijs.