van Leeuwen dak en zinkwerken

van Leeuwen dak en zinkwerken beoordelingen (68)

• Review door Michaela, Zwolle
    Beoordeeld op 6 mei 2013
    Diverse klussen
    Dakherstel deskundig uitgevoerd, Patrick van Leeuwen was duidelijk in de communicatie over wat er moest gebeuren en de kosten die daaraan waren verbonden.
  • Review door Arjan, De Krim
    Beoordeeld op 9 apr 2013
    vervanging van zinken dakgoten
    na een lange vorst periode heeft patrick volgens opdracht de zinken dakgoten welke speciaal gemaakt moesten worden netjes geplaatst en netjes afgewerkt volgens afspraak.
  • Review door Maarten, Apeldoorn
    Beoordeeld op 18 mrt 2013
    platdak vervangen
    De heer Van Leeuwen is eerst langs geweest voor een vrijblijvende offerte. Binnen enkele dagen ontvingen wij een zeer uitgebreide en duidelijke offerte. Vanwege de goede indruk die wij kregen en de heldere offerte hebben wij de klus hem gegund. Hij kon al snel beginnen aan de vervanging. Het dak lag er binnen een dag op, ziet er erg netjes uit en alles is weer netjes achtergelaten. De gemaakte afspraken over werkzaamheden en prijs zijn nagekomen. Zeker een aanrader. Fam. Keizer, Apeldoorn
  • Review door Arno, 't Harde
    Beoordeeld op 21 feb 2013
    Vervangen dakbedekking luifel voordeur
    De heer Van Leeuwen is geheel vrijblijvend langsgekomen om de situatie op te nemen om een offerte te maken. Tijdens dit bezoek adviseerde hij om het dak nog niet te vervangen, maar eerst voor een andere goedkopere oplossing te gaan. Geweldig
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Ommen
    Beoordeeld op 14 jan 2013
  • Review door Martina, Almelo
    Beoordeeld op 13 jan 2013
    lekkage dakgoot schuur
    De dakdekker reageerde snel. De werkzaamheden zijn conform afspraak uitgevoerd. Wij zijn tevreden met het resultaat.
  • Review door E.M., Apeldoorn
    Beoordeeld op 16 dec 2012
    Boeibord vervangen
    Van Leeuwen reageerde snel op mij eerste werkspot opdracht. Van Leeuwen dak en zinkwerken wilde alles zelfs na het toesturen foto's zelf komen inspecteren om achteraf geen teleurstellingen te krijgen. Duidelijk gedegen advies waarbij hij zelfs een ander probleem ook nog even verhielp wat mogelijk op termijn voor grote kosten zou kunnen zorgen. Hij betrok mij als klant bij mogelijke aandachtspunten voor de toekomst en liet me dit ook zien. Ik kan iedereen aanraden met Patrick (Van Leeuwen dak en zinkwerken) in zee te gaan. Zijn tarief is goed, werkt schoon (pas achteraf viel me op dat alle rotzooi was meegenomen) en zijn werk en advies zijn deskundig.
  • Review door Anko, Zwolle
    Beoordeeld op 5 nov 2012
    ingestort tuinhuisje
    Prima uitgevoerd. Ziet er weer mooi uit.