C., Almere
Hoi Chris, Het is zeker een mooi gezicht geworden de nieuwe binnendeuren. Op naar de volgende klus, we wachten je bericht af;-) Groetjes Robert
Reactie geplaatst 14 mrt 2012Van der Hoek Systeemmontage
Reactie geplaatst 14 mrt 2012Hoi Bart, Ik kan er niets meer aan toevoegen, het is weer een mooi plafond geworden. Hoop dat de gehele zaak word zoals je in gedachten hebt;-) Groetjes Robert
Reactie geplaatst 5 mrt 2012Hoi Marco, Dank je wel voor de mooie referentie;-) Ook al is het een klein klusje de service wil ik graag intact houden. Ik hou je op de hoogte van onze verdere afspraken voor de komende werkzaamheden. Groetjes Robert
Reactie geplaatst 10 jan 2012Hoi Martijn, Dank je wel voor de super referentie. Het was geweldig leuk om bij jullie aan hetw erk te zijn, een zeer uitdagende klus, gezellige opdrachtgevers. En een heerlijk kerstpakket;-) Nogmaals bedankt. Groetjes Robert
Reactie geplaatst 10 jan 2012Hoi Maarten, Alsnog bedankt voor je referentie en ja beter laat dan nooit;-) Ben blij dat je tevreden bent met het resultaat ook al was het met de glaszetter wat minder qua planning, maar het resultaat is uiteindelijk het belangrijkst. Groetjes Robert
Reactie geplaatst 16 nov 2011Hoi Annet en Willem, Thnx voor de mooie referentie. Het is een kleine moeite om mee te denken en zo de mooiste oplossing te verzinnen voor jullie. Zelf zou ik het ook heel prettig vinden als ik goed op de hoogte word gehouden van de vorderingen dus vandaar ook de dagelijkse updates. Het is mooi gelukt met zijn allen om jullie woning compleet aan te pakken. Ik wens jullie dan ook heel veel woonplezier in jullie nieuwe huis;-)
Reactie geplaatst 1 nov 2011Hoi Barbara, Thnx voor de mooi referentie. Het was bij jullie een uitdaging om het plafond te maken en toch nog een acceptabele hoogte te kunnen houden in de kelder. Veel plezier in jullie vernieuwde kelder;-)
Reactie geplaatst 11 okt 2011Hoi Edwin, thnx voor de referentie, ja zeker het zijn mooie kozijntjes geworden, hoop dat je een bladvrije herfst gaat krijgen nu. We houden ons aanbevolen voor de andere opdrachten die je nog uit wilt gaan voeren. Groetjes Robert
Reactie geplaatst 27 sep 2011Hoi Kris en Dian, Thnx voor de mooie referentie! Jullie garage is een mooi kantoor geworden. Tja de goede materialen zijn nu eenmaal vrij prijzig;-) Wens jullie veel plezier met het nieuwe kantoorpand en tot de volgende klus. Groetjes Robert
Reactie geplaatst 10 aug 2011Hoihoi, Thnx voor de mooie referentie. Hoop dat je er goed mee geholpen bent. Grietjes Robert
Reactie geplaatst 10 aug 2011