Van Dam Tuinservice

Van Dam Tuinservice beoordelingen (183)

• Review door Raymond, Zoetermeer
    Beoordeeld op 27 aug 2017
    Tuinonderhoud
    Herman heeft keurig werk afgeleverd. Hij komt zijn afspraken goed na en heeft onze voortuin, zijtuin en achtertuin helemaal op en top gemaakt. Alle tuinafval is door hem afgevoerd. Wij hebben afspraken gemaakt dat hij ons reguliere tuinonderhoud gaat doen. Tot binnenkort Herman!
  • Review door Vanessa, Capelle aan den IJssel
    Beoordeeld op 15 jun 2017
    Tuin snoeien, hegje weg halen en veel onkruid
    Dhr van Dam is vriendelijk hij heeft onze tuin weer leefbaar gemaakt, ben er super blij mee.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Krimpen aan den IJssel
    Beoordeeld op 15 jun 2017
  • Review door Wouter, Utrecht
    Beoordeeld op 7 feb 2017
    Gras aanleggen en tegelen
    Geweldig werk geleverd!! Onze voortuin was bij aanvang een grote, woeste jungle. Van Dam Tuinservice heeft er een mooi gazon, terras en wandelpad in gelegd. Prettige communicatie ook! Ik kan Van Dam Tuinservice van harte aanbevelen.
  • Review door Willem Kieviet, Houten
    Beoordeeld op 5 feb 2017
    Aanplanten beukenhaag
    Herman is een leuke en eerlijke vent. Beukenhaag is snel geplaatst. Ik vond het meteen al schots en scheef staan en hen dat ook gemeld. Helaas heeft Herman daar niks mee gedaan waardoor ik mij nu nog steeds bijna dagelijks stoor aan de haag. De afstand tussen de stammetjes varieert van 5 cm tot 40 cm en ook staat de één veel dichter aan de straat dan de ander. Het oogt gewoon erg rommelig. Volgende dag wel nog ongevraagd advies gegeven over hoe de jonge haagplanten weer recht te zetten na een verwachte voorjaarsstorm, dat soort initiatieven kan ik wél waarderen. Volgende keer ook nog even de aarde van de jonge plantjes halen.
    (Bewerkt op 19 apr 2017)

beste Dhr.Kieviets , nogmaals ,de plantafstand kan niet met blote wortelsop afstand doen en ook met uw ondergrondse betonnen rand kon ik niet op afstand gelijk houden ,naarmate dat ze aan de kleine kant de maten waren ,had ik wel meteen toen gezegd als je echter strak wil hebben moet je met paaltjes en ijzerdraad spannen tegen de voorjaarswinden ! vond ook niet leuk deze uw reactie ! Kijk naar uw begraafplaats bij uw buurt ook die hagen ook ongelijk beplant ,dat geef niet omdat zomers groen vol zit als je maar recht uitgaat ,uiteindelijk komt de haag wel volgroeid ,wil je echt strak hebben zoals eerder genoemd had !aldus herman

Reactie geplaatst 19 apr 2017
  • Review door Marija, Driebergen-Rijsenburg
    Beoordeeld op 2 dec 2016
    tuin winter klaarmaken en terras schoonspuiten
    Super. Fantastisch. Mijn advies: Wil je iets in de tuin gedaan worden bel met Van Dam Tuinservice.
  • Review door Mark, Vleuten
    Beoordeeld op 3 okt 2016
    Leggen graszoden incl. voorbereiden grond
    De heer Van Dam is een vriendelijk en harde werken tuinman die goed werk heeft afgeleverd bij het leggen van ons gras. Wij raden hem daarom ook graag aan
  • Review door Peter, Pijnacker
    Beoordeeld op 1 okt 2016
    Tuin onderhoud
    Goed werk afgeleverd. Denk met je mee. Tuin ziet er weer heel mooi uit. Wij zijn erg tevreden met het resultaat.
  • Review door Heleen, Utrecht
    Beoordeeld op 31 aug 2016
    Graszoden leggen
    Erg tevreden! Snelle reactie, goede communicatie en mooi resultaat. Blij mee!