Tuinbedrijf "Kwantgarden"

Tuinbedrijf "Kwantgarden" beoordelingen (117)

• Review door Jason, Utrecht
    Beoordeeld op 8 jun 2019

Grond afgraven of egaliseren: Bodem afgraven, Grond afvoeren

Fred kon op korte termijn de klus uitvoeren tegen een scherpe prijs. De klus is naar verwachtingen keurig en op tijd uitgevoerd. Geen op of aanmerkingen, iemand die ik zeker weer zal benaderen als ik een klus heb.
    (Bewerkt op 12 jun 2019)

Beste Jason, Hartelijk dank voor de positieve review, ook bij jullie hebben we het met alle plezier gedaan en we wensen jullie veel woonplezier in jullie mooie huis. Met een hartelijke groet, Fred Kwantgarden

Reactie geplaatst 12 jun 2019
  • Review door Amy, Nieuwerkerk aan den IJssel
    Beoordeeld op 2 jun 2019

Grond afgraven of egaliseren: Bodem afgraven

Super gewerkt door Fred en zijn mannen. Kwamen op tijd en alles volgens afspraak uitgevoerd (tuin afgraven, zand inrijden en grond afvoeren) Dikke aanrader:-)
    (Bewerkt op 3 jun 2019)

Beste Amy, Bedankt voor het gestelde vertrouwen in ons en ik hoop dat jullie heel erg gaan genieten vam jullie tuin. Met een hartelijke groet, Fred vam der Veldt Kwantgarden

Reactie geplaatst 3 jun 2019
  • Review door Ferry, Bergschenhoek
    Beoordeeld op 18 apr 2019

Grond afgraven of egaliseren: 3 m3; Bodem afgraven, Grond afvoeren

Super snelle reactie, super snelle afspraak en geweldig werk afgeleverd. Dank je wel.
    (Bewerkt op 22 apr 2019)

Beste Ferry, Je had geluk omdat er een klus uitgevallen was maar desalniettemin heb ik het heel erg graag voor je gedaan. Bedankt voor de positieve beoordeling. Met een hartrlijke groet, Fred van der Veldt Kwantgarden

Reactie geplaatst 22 apr 2019
  • Review door Werkspot-gebruiker uit De Bilt
    Beoordeeld op 12 apr 2019

Grond afgraven of egaliseren: 18 m3; Grond egaliseren, Bodem afgrav...

Fred heeft bij ons grond in onze tuin afgegraven (18 m2) tot op de hoogte dat we gras kunnen gaan leggen. Deze klus kon hij snel (binnen 24 uur) uitvoeren en heeft hij naar verwachting uitgevoerd.

Beste Maartje, Bedankt voor de positieve review. Ik heb het heel graag voor jullie gedaan en geniet van jullie grasmat. Hartelijke groet, Fred Kwantgarden

Reactie geplaatst 12 apr 2019
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Baarn
    Beoordeeld op 1 mrt 2019

Bestraten tuin 80m2

• Review door Johan, Maarssen
    Beoordeeld op 24 mei 2018

Leeghalen tuin, egaliseren en stenen leggen

Fred heeft uitstekend werk geleverd bij het renoveren van onze tuin. Komt de afspraken na, levert goed werk, tegen een schappelijke prijs. Ik raad hem zeker aan!
    (Bewerkt op 28 mei 2018)

Beste Johan, Bedankt voor de positieve review, We hebben het heel graag voor je gedaan en ik hoop dat je vrouw en je vader ook heel veel plezier gaan beleven van de tuin. Hartelijke groet, Fred Kwantgarden

Reactie geplaatst 28 mei 2018
  • Review door Sem, Vianen
    Beoordeeld op 3 mei 2018

Tuin leeggraven en opnieuw bestraten

Voor het leegtrekken, vullen en opnieuw bestraten van onze tuin, was ik op zoek naar een partij die mij alles uit handen kon nemen. Na meerdere offertes te hebben aangevraagd via Werkspot, was Fred de snelste die reageerde. Door duidelijke communicatie en advies kwam Fred voor mij heel vakbekwaam over. Inmiddels is onze tuin leeggegraven en opnieuw gevuld. Fred heeft snel en goed vakwerk afgeleverd en ben hem dan ook erg dankbaar voor het (tot nu toe) resultaat. Ik kan dan ook niet wachten tot hij de tuin komt bestraten.

Beste Sem, Ik wil je bedanken voor je positieve review, ik heb het graag voor je gedaan. Nog een paar weken en dan gaan we je tuin supersterk betegelen. Met een hartelijke groet, Fred Kwantgarden

Reactie geplaatst 3 mei 2018
  • Review door A, Almere
    Beoordeeld op 9 apr 2018

Tuin bestraten en graszoden plaatsen

Diverse offertes opgevraagd. Fred kwam als enige snel ter plaatse en bracht een scherpe offerte uit. Kon ook snel starten. Stratemakers Ricardo en Peter en alle werklui goed werk verricht en allemaal prettig in de omgang. Soepel overleg over wijzigingen tijdens de uitvoering. Fred nogmaals bedankt voor het prima werk wat jij en je mannen hebben geleverd.
    (Bewerkt op 3 mei 2018)

Beste Adil, Ik ben je dankbaar dat je heel positief over ons bent, we hebben het ook erg graag voor je gedaan. Ik hoop dat jij en je gezin veel pleziier van je jullie tuin gaan beleven. Met een hartelijke groet, Fred Kwantgarden

Reactie geplaatst 3 mei 2018
  • Review door Justin, Spijkenisse
    Beoordeeld op 5 apr 2018

Tuin leeghalen, vullen en bestraten.

Heel goed duidelijke afspraken. Fred voor nu bedankt
    (Bewerkt op 6 apr 2018)

Beste Justin, Bedankt voor de positieve reactie tot nu toe. Het grondwerk is nu klaar, van de week gaan we je tuin netjes bestraten, ik heb er zin in. Hartelijke groet, Fred Kwantgarden

Reactie geplaatst 6 apr 2018
    Beoordeeld op 31 mrt 2018

Tuin afgraven en zand storten

Aan Kwantgarden heb ik gevraagd om mijn tuin af te graven en het resultaat mag er zijn. Wat ook fijn is de mogelijkheid om hun uit te nodigen voor een intake van de klus wat heeft geleid tot een beter advies en inzicht in de mogelijkheden.
    (Bewerkt op 6 apr 2018)

Hartstikke bedankt voor de positieve reactie. Ik kijk er naar uit om na het grondwerk ook bij u te gaan bestraten over een paar weken. Hartelijke groet, Fred Kwantgarden.

Reactie geplaatst 6 apr 2018