Tonnema Installatie en Klusservice

Tonnema Installatie en Klusservice beoordelingen (53)

• Review door Tom, Geesteren, Overijssel
    Beoordeeld op 23 okt 2019
    Gasleiding: Oude gasleiding vervangen
    Snelle reactie, prettig contact en op erg korte termijn uitgevoerd. Bij een volgende klus nemen we zeker weer contact op.
  • Review door carla groen
    Beoordeeld op 13 okt 2019

Complete cv installatie.

Overleg ging erg makkelijk. Er was heel veel mogelijk. Klus duurde wat langer dan gepland maar door vaste prijsafspraken was dat geen probleem voor ons. Naderhand wat kleine dingetjes nog, maar dit was met een belletje betrekkelijk vlot weer afgehandeld. Beide heren waren erg vriendelijk en prima om over de vloer te hebben. Eindresultaat is erg mooi.
    (Bewerkt op 14 okt 2019)
  • Review door R, Enschede
    Beoordeeld op 5 jul 2019
    Toilet renovatie: 6 m2; Hangend
    Tonnema Installatie en Klusservice heeft contact met ons opgenomen om langs te komen. Na 30 min. na de afgesproken tijd niets vernomen en toen zelf gebeld. De reactie was dat een klus zogenaamd uitliep, kan gebeuren, maar wel vervelend dat ik er zelf achteraan moest bellen. Nieuwe afspraak gemaakt en de volgende dag is Tonnema Installatie en Klusservice langsgekomen, alles besproken en ik zou mailen voor een offerte. Ik heb op 2 mei gemaild en geen reactie ontvangen, na 2 weken een reminder gestuurd en ze gaven aan dat door drukte er nog geen tijd was om dit op te pakken en ik de week erna een reactie zou ontvangen en een offerte. Het is inmiddels 5 juli.... de reactie en offerte moet ik nog steeds ontvangen. Dus ik zal het niet aanraden. Wel jammer, want als de toilet-renovatie goed ging, mochten ze ook 2 badkamers bij ons doen. Nu gaan we verder kijken naar een andere betrouwbare vakman die zijn afspraken wel nakomt.
  • Review door Maarten, Enschede
    Beoordeeld op 26 apr 2019
    Waterleiding en riolering: Buitenkraan; Leidingen of afvoer
    Zeer snelle en goede communicatie. Tonnema weet waarvan hij spreekt. Buitenkraan oplevering is zeer goed uitgevoerd, bestrating netjes terug geplaatst. Zelfs nog een andere lekkage ontdekt en verholpen. Mobiel pinnen, dat is helemaal makkelijk.