Absolute vakman. Meterkast was erg moeilijk bereikbaar. Het is Hoessein gelukt de kabel onzichtbaar te verwerken. Keurig werk, technisch perfect. Binnen budget, geen gezeur over meerwerk! Blij met de keuze voor Titans Horst!
Review door Werkspot-gebruiker uit Best
Werkspot-gebruiker uit Best
Beoordeeld op 8 feb 2023
Keukenapparatuur plaatsen
Vriendelijk en snelle communicatie. Fijn dat hij dezelfde dag klus heeft geklaard. Kan hem zeker aanbevelen!
Review door Lia Kerssemakers, Valkenswaard
Lia Kerssemakers, Valkenswaard
Beoordeeld op 7 jan 2023
Buiten verlichting: Het ophangen van 2 buitenlampen
Duidelijke prijsafspraak, uitstekend geleverd werk. Vriendelijke man, wij zijn zeer tevreden, voor een eventuele volgende klus een aanrader!
Review door Joris Hartman, Herten
Joris Hartman, Herten
Beoordeeld op 4 jan 2023
Keukenapparatuur plaatsen: 1 device
Hele fijne monteur, hij heeft mijn inductieplaat fijn aangesloten. Zeker een aanrader. !
Review door T, Roermond
T, Roermond
Beoordeeld op 2 jan 2023
Lichtpunten: 1 lichtpunt; Spiegel
Hij verscheen op tijd. Het werk is zorgvuldig gedaan. Ik kan hem alleen maar aanbevelen.
Review door Leon, Venray
Leon, Venray
Beoordeeld op 22 dec 2022
Elektra aanpassen t.b.v. keukenapparatuur
Snelle en nette communicatie, goed leesbare offerte. Heel fijn dat het werk zo snel uitgevoerd kon worden. Netjes werk geleverd tegen een prima prijs en ook nog de kookplaat getest.
Review door JH, Molenhoek
JH, Molenhoek
Beoordeeld op 10 dec 2022
Schakelaars of stopcontacten: Repareren
Uitstekend en snel geholpen! Vrijdag een advertentie geplaatst, op zaterdag werkt alles weer naar behoren. Eerlijk en vriendelijk, topservice!!
Review door Fathel, Tegelen
Fathel, Tegelen
Beoordeeld op 7 dec 2022
Verlichting: 2 lampen
Perfect werkzaamheden ingeleverd . Hij is op tijd verschijnen en heeft super gedaan erg tevreden dus en echt voor iedereen aangeraden
Review door James Maros
James Maros
Beoordeeld op 3 dec 2022
Monteren van nieuwe groep voor inductie.
Super tevreden, vriendelijke service. Zorgt dat die zijn klus tot in de punten afmaakt en verzorgd. Als ik weer een elektricien nodig heb bel ik Titans zeker weer!