Timmer & onderhoudswerken Vermeij

Timmer & onderhoudswerken Vermeij beoordelingen (87)

• Review door L., Wijchen
    Beoordeeld op 25 apr 2017

Plaatsen 2 dakramen

2 dakramen geplaatst. 1 inclusief aftimmeren, de ander zonder. De ramen heb ik zelf gekocht, Peter heeft ze prima geplaatst. Hij was flexibel met het inplannen van de afspraak (de datum is op mijn verzoek 2x verschoven), vriendelijke man en snelle werker. Netjes afgewerkt. Afval is voor mij om af te voeren, hier hadden we geen afspraken over gemaakt.
  • Review door André, Nijkerk
    Beoordeeld op 4 apr 2017

Vervanging velux dakraam (ggl 606 vervangen door ggu SK06)

Prima vakman had de klus in no-time geklaard.
  • Review door Thomas, Houten
    Beoordeeld op 31 mrt 2017

Twee Velux dakramen GGL3 vervangen

Peter heeft bij ons 2 grote Velux dakramen vervangen. Alles werkt naar behoren en het is keurig afgewerkt. En dat alles tegen een zeer gunstige prijs. Peter komt over als een zeer vriendelijke en betrouwbare vakman.
  • Review door Mirella, Arnhem
    Beoordeeld op 22 mrt 2017

sloten in de binnendeuren maken

Een snelle reactie op mijn kort geplaatste klus. Waardoor er snel gehandeld kon worden. Door mijn kleine budget die ik had konden we er snel uitkomen gelukkig En is de klus binnen paar uur tijd snel geklaard.. vriendelijk en een betrouwbaar persoon ..
  • Review door Remy, Nijmegen
    Beoordeeld op 1 mrt 2017

Vervangen velux GGL8 voor nieuw velux UK08

wederom heeft Peter een oud dakraam vervangen voor een nieuwe velux. snel maar nauwkeurig te werk gegaan en de klus was binnen een paar uur gedaan. ook het oude raam en al het verpakkingsmateriaal meegenomen. topwerk! bedankt!
  • Review door Ester, Houten
    Beoordeeld op 24 jan 2017

Plaatsen twee velux dakramen

Peter (en hulp) heeft snel kunnen leveren en alles netjes afgewerkt. Ook alle rommel meegenomen en de prijs was goed. Communicatie ging ook prima, meer wensen wij niet. :-) We zijn zeer blij met het resultaat!
  • Review door Bert, Rosmalen
    Beoordeeld op 23 jan 2017

Velux ramen plaatsen

Twee Velux ramen geplaatst zeer tevreden over alles . Kortom een vakman tegen een zeer scherpe prijs
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Nijmegen
    Beoordeeld op 18 dec 2016

Dakraam plaatsen

Snel, vriendelijk en netjes afgewerkt.
    (Bewerkt op 19 dec 2016)

Bedankt voor uw positieve reactie.

Reactie geplaatst 19 dec 2016
  • Review door Frank, Arnhem
    Beoordeeld op 25 nov 2016

Muur openbreken en deur plaatsen

Peter was keurig op tijd en houdt zich aan de gemaakte afspraken. Vriendelijke man die weet hoe hij de klus moet aanpakken.

Bedankt voor je reactie!

Reactie geplaatst 25 nov 2016
  • Review door Arnout, Culemborg
    Beoordeeld op 14 nov 2016

2 Dakramen plaatsen

Peter is een vakman. Dat merk je aan alles. Daarnaast is hij ook een zeer innemende persoonlijkheid. Hij hield netjes rekening met mijn kitten die nog niet naar buiten mag. De dakramen zijn vlot, vakkundig en zeer netjes geplaatst. Het aftimmeren van een bestaand dakraam heeft hij er ook nog even bij gepakt. Niets dan lof voor deze vakman. Ik kan me persoonlijk dan ook erg weinig voorstellen bij de enkele slechte review in zijn verder smetteloze lijst. Top, Peter! Het is prachtig geworden!

Bedankt voor je uitgebreide positieve review!

Reactie geplaatst 14 nov 2016