Heel snel gereageerd en heel snel beschikbaar. Zaterdag besteld, maandag geleverd en in 1,5 uur het oude raam vervangen voor een nieuwe. Materiaal is netjes afgevoerd. Zeer ervaren met Velux ramen plaatsen en dat is te merken. Aanrader.
Review door Theo, Ede
Theo, Ede
Beoordeeld op 25 okt 2017
Dakraam vervangen en nieuw dakraam plaatsten
Geweldig
Review door Alex, Leusden
Alex, Leusden
Beoordeeld op 9 okt 2017
Dakramen plaatsen
Mijn ervaring met de heer Vermeij is heel goed. Hij heeft snel en vakkundig werk geleverd. Alles volgens afspraak. Was ook heel beleefd en ik kan hem zeker aanraden. Ook voor andere klussen.
Review door kim, Scherpenzeel
kim, Scherpenzeel
Beoordeeld op 30 sep 2017
dakraam plaatsen
Super snelle service. Vriendelijke man die goed werk afleverd.
Review door Werkspot-gebruiker uit Arnhem
Werkspot-gebruiker uit Arnhem
Beoordeeld op 9 aug 2017
Plaatsen veluxraam FK04
Het was de tweede keer dat Peter bij ons een raam kwam plaatsen. We zijn zeer tevreden over zijn manier van afspraken maken, zijn vriendelijkheid, snelle werkwijze en zorgvuldigheid.
Review door Mariëlle, Den Bosch
Mariëlle, Den Bosch
Beoordeeld op 16 jul 2017
dakramen plaatsen
Peter heeft gisteren de dakramen bij ons geplaatst. Dat heeft hij heel netjes gedaan. Hij werkt snel én zorgvuldig en is zeker prettig in de communicatie en omgang. Jammer dat hij bij ons uit de buurt woont, anders zouden we m zeker vaker vragen
Dank je wel!
Review door Gerard, Duiven
Gerard, Duiven
Beoordeeld op 9 mei 2017
Dakraam plaatsen 2x
Prima werk tegen en scherpe en eerlijke prijs. Snelle plaatsing na duidelijke afspraken.
Review door Werkspot-gebruiker uit Duiven
Werkspot-gebruiker uit Duiven
Beoordeeld op 2 mei 2017
Twee Velux dakramen op zolder leveren + montage
Een fijne vriendelijke vakman die snel en goed communiceert. Hij heeft ons goed geadviseerd en de twee Velux dakramen heel mooi geplaatst! En dat binnen een aantal uur!
Review door Eus, Amersfoort
Eus, Amersfoort
Beoordeeld op 28 apr 2017
Timmerman gezocht voor het plaatsen van 3 dakramen en het realisere...
Peter is het type een man en man een woord een woord.
Op en top vakman en zeer prettig in de omgang.
Peter bedankt voor je inzet !!
Groet ,
Eugene Muntslag