Thomas77

Thomas77 beoordelingen (66)

• Review door Myrthe, Rotterdam
    Beoordeeld op 1 feb 2020
    Binnendeuren: 5 deuren; Normale deur - Stompe deur
    Zeer vriendelijke en vakkundige man. Hij heeft de deuren helemaal op maat gemaakt en gemonteerd. Prima werk afgeleverd, ik zou hem zeker aanraden!
  • Review door Jeroen, Schiedam
    Beoordeeld op 18 dec 2019
    Binnendeuren: 6 deuren; Normale deur - Stompe deur
    Zeer vakkundig, duidelijk afspraken en een prettig persoon! 6 deuren naar tevredenheid omgehangen! Absolute aanrader!
  • Review door Mark, Oostzaan
    Beoordeeld op 24 nov 2019
    Binnendeuren afhangen
    Goede ervaring, tevreden over het resultaat ondanks het feit dat hij tegen onderliggende problemen tegenkwam.
  • Review door Dagmar, Amsterdam
    Beoordeeld op 19 aug 2019
    Binnendeuren: 5 deuren; Normale deur - Stompe deur
    Ik ben erg blij met het werk dat Thomas heeft geleverd! Hij heeft 5 stompe binnendeuren geplaatst in huis en heeft dit heel netjes gedaan. Goed werk voor een goede redelijke prijs, ik zou hem zeker aanbevelen! Veel dank Thomas!
    Beoordeeld op 7 apr 2019
    Binnendeuren: 4 deuren; Normale deur - Opdekdeur
    Thomas heeft bij ons 4 binnendeuren geinstalleerd. Was vooraf helder over de prijzen en eventuele bijkomende kosten. Heeft daarna de deuren netjes afgehangen, geen geklapper en alles ziet er super strak uit. Hij was iets te laat maar heeft hierover perfect gecommuniceerd. Wij vragen hem zeker terug de volgende keer!
  • Review door Alie, Den Haag
    Beoordeeld op 30 jan 2019
    afhangen 5 lundia binnendeuren waarvan 4 met glas in lood,
    Een 1e klas vakman. Netjes en met beleid uitgevoerd. 5 deuren op maat gemaakt, afgehangen en beslag en sloten gemonteerd. Harde en rustige werker. Aanrader !!
  • Review door Michel, Capelle aan den IJssel
    Beoordeeld op 30 dec 2018
    vlakke binnendeur met 3 scharnieren plaatsen in kozijn(vlakke deur.)
    Thomas is een vakman. Heeft zelfs de deur gehaald en ondanks mijn miscommunicatie met de locatie, heeft hij toch alles gemaakt. Straks mag hij al onze deuren en kozijnen vervangen in ons huis! Michel
  • Review door Frank, Hoofddorp
    Beoordeeld op 29 dec 2018
    binnendeur afhangen
    Mijn complimenten aan Thomas. Een echte vakman die hard werkt en weet wat hij doet. Thomas heeft 6 binnendeuren geplaatst, in de door mij al geplaatste nieuwe hoge kozijnen. Hij was keurig op tijd en deed zijn werk vakkundig en netjes. Top gedaan Thomas en wij zijn er erg blij mee. Een fijne jaarwisseling en hopelijk nog vele mooie klussen in 2019!!!
  • Review door Madlen , Breda
    Beoordeeld op 12 nov 2018
    Deur inhangen
    Erg tevreden mee, aardige vakman!