Review door Werkspot-gebruiker uit VoorburgWerkspot-gebruiker uit VoorburgBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 10 dec 2023Buitendeur plaatsen: 2 deuren; Nieuwe deur installerenEen echte vakman. Werkt nauwkeurig en klus mooi en volgens afspraak afgerond
Review door Bob, VoorburgBob, VoorburgBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 4 dec 2023Binnendeuren: 4 deuren; Reguliere deur
Review door Werkspot-gebruiker uit StrijenWerkspot-gebruiker uit StrijenBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 30 nov 2023Binnendeuren: 2 deuren; Reguliere deurAbsolute vakman! Thomas is goed bereikbaar, reageert snel, komt zijn afspraken na en levert absoluut vakwerk.
Review door Werkspot-gebruiker uit RotterdamWerkspot-gebruiker uit RotterdamBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 17 nov 2023Binnendeuren: 1 deur; Reguliere deurThomas komt afspraken na, is heel vriendelijk en de binnendeur is in korte tijd netjes geplaatst. Duidelijk over prijzen in zijn omschrijving. Ik raad hem zeker aan!
Review door Werkspot-gebruiker uit Bergen op ZoomWerkspot-gebruiker uit Bergen op ZoomBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 6 nov 2023Binnendeuren: Ik heb al een deur alleen is hij net 1 cm te grootSuper verlopen, aardige man en ging pas weg toen het perfect hing!
Review door frank, Ossendrechtfrank, OssendrechtBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 4 nov 2023Binnendeuren: 4 deuren; Reguliere deurMooi netjes werk afgeleverd, zou hem zo weer inhuren
Review door Ilse, Baarle-NassauIlse, Baarle-NassauBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 25 okt 2023Binnendeuren: Twee Svedex steel look opdekdeuren afhangenBinnen 2,5 uur twee nieuwe deuren afgehangen.
Review door Werkspot-gebruiker uit PoortugaalWerkspot-gebruiker uit PoortugaalBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 24 okt 2023Binnendeuren: 2 deuren; Reguliere deurZeer goed en net werk afgeleverd.
Review door Desiree, Oud GastelDesiree, Oud GastelBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 19 okt 2023Binnendeuren: 2 deuren; Reguliere deurThomas heeft onze deuren keurig netjes op maat gemaakt en opgehangen. Heel blij mee
Review door Frans de Jong, RotterdamFrans de Jong, RotterdamBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 19 okt 2023Binnendeuren: 7 deuren; Reguliere deur, SchuifdeurThomas werkt netjes en snel. Wij zijn heel bij met de 7 deuren die hij heeft ingehangen.