Teulings onderhoud

Teulings onderhoud beoordelingen (21)

Beoordeeld op 1 jun 2024

Schoorsteen plaatsen: 8 m hoog

• Review door Werkspot-gebruiker uit Reeuwijk
    Beoordeeld op 14 apr 2024

Schoorsteen plaatsen: 9 m hoog

• Review door Bart Fransen, Naarden
    Beoordeeld op 1 mrt 2024

Schoorsteen plaatsen: 10 m hoog

Prijs en klus conform afspraak perfect uitgevoerd. Communicatie en service ook zoals je het graag ziet! Aanrader.
  • Review door Tanja, Woerden
    Beoordeeld op 15 feb 2024

Dak of dakgoot repareren: Dak; Reparaties

Op zich verliep het contact en de werkzaamheden goed. Kwamen op tijd, betaling achteraf. De lekkage leek verholpen, na een tijdje toch weer lekkage op dezelfde plek en op een nieuwe plek. Kwamen weer langs. Dit keer een vaag verhaal over nokvorsten vervangen. Inmiddels bij twee andere bedrijven offerte aangevraagd voor een complete dakrenovatie. Beide dakdekkers zeggen hetzelfde: helaas is het werk dat pas gedaan is niet goed uitgevoerd. Teulings heeft lood langs de schoorsteen vervangen en met kit vastgezet wat dus zo niet uitgevoerd hoort te worden en weer gaat zorgen voor lekkage in de toekomst. De bovenplaat van de schoorsteen hebben ze met verkeerd materiaal afgesmeerd. Kortom, alle werkzaamheden van Teulings moeten opnieuw worden uitgevoerd om definitief van lekkage af te raken.
    (Bewerkt op 1 mrt 2024)
  • Review door Trevor Holtkamp , Almere
    Beoordeeld op 5 feb 2024

Dak of dakgoot repareren: Dak, Dakgoten; Reparaties

Goede communicatie, goede service, zeer netjes. En transparant over de kosten.
  • Review door Santiago, Almere
    Beoordeeld op 15 jan 2024

Dakraam of dakkapel repareren: 1 object; Lekkage

• Review door Christiaan, Loosdrecht
    Beoordeeld op 10 jan 2024

Schoorsteen plaatsen: 8 m hoog

Na plaatsen van onze klus was Teulings onderhoud zeer snel ter plaatse en beschikbaar. In de vrieskou heeft Teulings onderhoud de klus uitgevoerd en ons netjes geïnformeerd over de uit te voeren en uiteindelijke uitgevoerde werkzaamheden. Lekkage die bij onze schoorsteen is ontstaan lijkt nu verholpen. De komende weken kijken we aan of het probleem daadwerkelijk opgelost is.
  • Review door Jizke, Zoetermeer
    Beoordeeld op 20 dec 2023

Dak of dakgoot repareren: Dak; Reparaties

Wij zijn heel tevreden met de uitvoering van de klus, want het dak is toch een kritisch deel van het huis. De communicatie is goed verlopen en het team van Teulings zijn vakmensen met ervaring. We kregen advies en ook uitgebreid foto’s van de werkzaamheden. Wij kunnen Teulings van harte aanbevelen!
  • Review door Alexander, Amsterdam
    Beoordeeld op 14 dec 2023

Dak of dakgoot repareren: Dak; Reparaties

Riep veel vertrouwen op door snel te reageren en langs te komen en offerte uit te brengen. Duurde heel even tot de uitvoering kon en is vandaag gebeurd en lijkt helemaal goed. Even kijken natuurlijk of het nu droog blijft na de nieuwe dakbedekking
  • Review door Marjolein , Rotterdam
    Beoordeeld op 16 nov 2023

Dak of dakgoot repareren: Dak; Reparaties

Super goede en snelle service. Binnen 2 dagen mijn lekkage verholpen. Zeer vriendelijk geholpen.